Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 15:31

Έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες από το Νοσοκομείο, “οξεία μείωση των αποθεμάτων”

ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΦΙΑΠ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ 
Έκκληση στους εθελοντές αιμοδότες και τους αιμοδότες αντικατάστασης να στηρίξουν το Τμήμα Αιμοδοσίας, το οποίο, για να μην υπάρχει καμία ανησυχία σε σχέση με τον κορονοϊό, μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο Καλαμάτας και από την Παρασκευή θα λειτουργεί στο κτίριο του ΚΕΦΙΑΠ, στο παλιό στρατόπεδο Καλαμάτας, κάνει η διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας…

Ειδικότερα ανακοινώθηκαν σήμερα τα εξής: “Λόγω της οξείας μείωσης των αποθεμάτων αίματος εξαιτίας της πανδημίας, προκειμένου να διασφαλιστούν οι ανάγκες όλων όσων χρήζουν μετάγγισης αίματος η Διοίκηση του Γ.Ν.Μεσσηνίας αποφάσισε όπως από την Παρασκευή 20/3/2020 η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Καλαμάτας μεταφερθεί στο χώρο του ΚΕΦΙΑΠ Καλαμάτας (Πύλη Παλαιού Στρατοπέδου, Ανατολικό Κέντρο) στην περιοχή της Τέντας. Ο χώρος βρίσκεται δίπλα στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και η είσοδος γίνεται στο τέρμα της οδού Μαυρομιχάλη, από την πύλη Στρατόπεδο Παπαφλέσσα.

Ωράριο λειτουργίας : από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 14:00

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 27213 63153

Κάνουμε έκκληση σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τους αιμοδότες αντικατάστασης να προσέλθουν στον καινούργιο χώρο άφοβα καθώς λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ενημερώνουμε ότι η Αιμοδοσία στο χώρο του Νοσοκομείου Καλαμάτας δεν θα λειτουργεί για αιμοληψίες. 

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Κυπαρισσίας έχει μεταφερθεί στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 41, πλησίον πλατείας Κυπαρισσίας. Ωράριο λειτουργίας: από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 13:00”.