Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 13:35

Ανακοινώσεις Γ. Μπέζου: Έρχονται 111 άτομα στα νοσοκομεία, την Τρίτη οι πρώτοι σαράντα

ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΑΙΜΑ 
Την Τρίτη πιάνουν δουλειά στα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας τα πρώτα 40 από τα συνολικά 111 άτομα που προσλαμβάνονται, ανακοίνωσε σήμερα με ανάρτησή του στο facebook ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος. Επίσης επαναλαμβάνει την αναγκαιότητα να δώσουν οι εθελοντές αίμα (η αιμοδοσία λειτουργία πλέον στο κτίριο του ΚΕΦΙΑΠ, στο παλιό στρατόπεδο), ενώ ενημερώνει ότι το νοσοκομείο Καλαμάτας διαθέτει εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Τρίπολης ώστε να μπορέσει να αυξήσει τις κλίνες που λειτουργούν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τέσσερις σε έξι…

Η ανάρτηση του Γιώργου Μπέζου έχει ως εξής: “ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΝΕΑ!!

1ον. Βγήκε το ΦΕΚ διορισμού της Παθολόγου-Ογκολόγου. Τις επόμενες μέρες αναλαμβάνει εργασία!

2ον. Σήμερα μας δίδεται η έγκριση για την πρόσληψη ακόμη 64 ατόμων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Καλαμάτας και 45 ατόμων για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Σύνολο 111 ατομων.

3ον.Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη αναλαμβάνουν εργασία (από το 1ο πακετο προσληψεων) 25 νοσηλεύτριες για Καλάματα και 15 στη Κυπαρισσία.

4ον. Παραχωρήσαμε σήμερα 2 παρακλίνιους αναπνευστήρες προκειμένου και το Παναρκαδικό Νοσοκομείο να οδηγηθεί στη λειτουργία 6 κλινών ΜΕΘ απο 4 που λειτουργεί σήμερα!!!

5ον. Ικανοποιητική είναι και σήμερα η προσέλευση των εθελοντών για προσφορά αίματος. Η ΑΝΑΓΚΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΡΚΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΕΙΝΟΜΕΝΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ!!!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ!! ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!!”.