Παρασκευή, 10 Απριλίου 2020 13:29

Συνέχεια δωρεών στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗΣ 
Σύστημα ρομποτικής απολύμανσης και μάσκες προσφέρει ο Δήμος Καλαμάτας στο Νοσοκομείο, μετά την απόφαση που λήφηκε από την Οικονομική Επιτροπή και ύστερα από εισήγηση του δημάρχου, Θανάση Βασιλόπουλου. Όπως μάλιστα τονίστηκε στην Οικονομική Επιτροπή, θα ακολουθήσει και άλλη υποστήριξη του Νοσοκομείου. Το Δήμο ευχαριστεί ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργος Μπέζος, που ευχαριστεί επίθεσης εθελοντές και χορηγούς, όπως την Πειραματική Σκηνή και την επιχείρηση της Φωτεινής Κορδοπάτη, για τη δική τους σημαντική υποστήριξη. Επιπλέον σημειώνει ότι σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αποστείρωσης, ευχαριστεί το προσωπικό του Νοσοκομείου που δουλεύει στο συγκεκριμένο Τμήμα, ενώ αναγγέλλει την παραλλαγή καινούργιου κεντρικού συγκροτήματος αποστείρωσης προϋπολογισμού 450.000 ευρώ…

Συγκεκριμένα σε νέα ανάρτησή του ο διοικητής κ. Μπέζος σημειώνει: “ΟΙ ΜΕΣΣΗΝΙΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!

Παραμένει συγκινητική και εντυπωσιακή η βούληση των Μεσσηνιων συμπατριωτών μας να προσφέρουν τούτες τις δύσκολες μέρες στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1ον. Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στη δωρεά ενός συστήματος ρομποτικής απολύμανσης αξίας 7.000€ και σε 2.027 τεμάχια μάσκες FFP2 αξίας 3.000€.

2ον. Η Πειραματική Σκηνή Καλαματας προσέφερε 1500 τεμάχια μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες.

3ον. Το κατάστημα της κας Κορδοπάτη Φωτεινής προσέφερε 50 τεμάχια χειροποίητες, βαμβακερές μάσκες πολλαπλών χρήσεων.

ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ ΌΛΟΥΣ!!

Επίσης σήμερα 10 Απρίλη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αποστείρωσης και θέλω να ευχηθώ σ' όλα τα παιδιά που εργάζονται σ΄αυτό το σημαντικό τμήμα Χρόνια Πολλά!! Θυμίζω ότι τον επόμενο μήνα στο τμήμα αποστείρωσης του Νοσοκομείου μας λαμβάνει χώρα ένα μεγάλο έργο με την προμήθεια νέου συγκροτήματος Κεντρικής Αποστείρωσης π/υ 450.000€ στο πλαίσιο της Εθνικής Συμφωνίας εξωδικαστικού συμβιβασμού με την εταιρία Siemens”.