Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 13:03

Ο δήμαρχος ανήγγειλε την επιλογή της Ελένης Αλειφέρη ως νέας διοικήτριας του Νοσοκομείου

Την αλλαγή της διοίκησης στο Νοσοκομείο Μεσσηνίας ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο δήμαρχος Καλαμάτας, Θανάσης Βασιλόπουλος. Και όπως όλοι κατάλαβαν από τη φράση του δημάρχου, η αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη θα είναι η νέα διοικήτρια στη θέση του Γιώργου Μπέζου…

Ο δημοτικός σύμβουλος της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, Γιώργος Σωφρονάς, υπέβαλε ερώτηση προς το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, σχετικά με την υποστελέχωση του Νοσοκομείου, προτείνοντας είτε την έκδοση ψηφίσματος, με τους φορείς της υγείας του Νομού, για την κάλυψη των κενών θέσεων στο νοσηλευτικό ίδρυμα είτε την πραγματοποίηση συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα ειδικά για τη στελέχωση του νοσοκομείου. 

Ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος στην απάντησή του μεταξύ άλλων σχολίασε ότι “βέβαια τώρα θα έχουμε άλλο διοικητή οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολη η επικοινωνία μαζί του” και αμέσως διόρθωσε “μαζί της”. 

Η αντιδήμαρχος Ελένη Αλειφέρη εκείνη την ώρα απουσίαζε από τη συνεδρίαση, ενώ και ο Γιώργος Σωφρονάς κατά την υποβολή της ερώτησής του αναφέρθηκε εμμέσως στην πιθανή αλλαγή της διοίκησης του Νοσοκομείου με νέα διοικήτρια την Ελένη Αλειφέρη. 

Στ.Μ.