Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 07:35

Σε “καραντίνα” τα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Καλαμάτας

ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ 70% ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ 
Οι πολίτες που αντιμετωπίζουν θέματα με την υγεία τους αλλά μπορούν να τα ελέγχουν θα πρέπει να ξεχάσουν για κάποιο διάστημα το Νοσοκομείο! Με οδηγία του υπουργείου Υγείας μειώθηκαν 70% τα προγραμματισμένα ραντεβού και οι διαγνωστικές εξετάσεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία, ενώ ανεστάλη η λειτουργία των Απογευματινών Ιατρείων. Περίπου τα ίδια ισχύουν και με το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας, οπότε οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται είτε σε ιδιώτες γιατρούς είτε να προσπαθούν ώστε να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή τους!...

Σχετικά από τη διοίκηση του Νοσοκομείου Καλαμάτας ανακοινώθηκε το εξής: “Σύμφωνα με έγγραφο του Υφυπουργού Υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19 και με γνώμονα την προστασία των πολιτών, που προσέρχονται στα δημόσια νοσοκομεία από την Δευτέρα 23/11/2020 μειώθηκαν τα προγραμματισμένα ραντεβού για επισκέψεις και διαγνωστικές εξετάσεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου κατά 70% και ανεστάλη η λειτουργία των απογευματινών ιατρείων.

Προτεραιότητα θα δίνεται στους χρονίως πάσχοντες (διαβητικοί, ογκολογικοί, καρδιολογικοί, ψυχιατρικοί ασθενείς κλπ), μετεγχειρητικοί ασθενείς και εγκύους.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 27213 63693.

Τα επείγοντα περιστατικά θα εξυπηρετούνται από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Παρακαλούμε για την συνδρομή όλων των πολιτών ώστε να διασφαλιστεί πρωτίστως η προφύλαξη των ασθενών που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες”.