Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 13:49

Κάλεσμα από το Δήμο Οιχαλίας στους ελαιοπαραγωγούς: Στείλτε για εξέταση για κορονοϊό τους ξένους εργάτες στο λιομάζωμα

Μελιγαλάς

Μελιγαλάς

ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 
Με μέριμνα των ελαιοπαραγωγών που απασχολούν ή θα απασχολήσουν στο λιομάζωμα εργάτες από τρίτες χώρες θα πρέπει να γίνουν εξετάσεις για τον κορονοϊό, στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, όπου η Περιφέρεια έχει διαθέσει γρήγορα τεστ, ανακοινωσε ο Δήμος Οιχαλίας…

Ειδικότερα ο Δήμος Οιχαλίας σημειώνει στη σχετική ανακοίνωσή του: “Ο Δήμος Οιχαλίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου καλεί τους ελαιοπαραγωγούς οι οποίοι έχουν προσκαλέσει εργάτες γης τρίτων χωρών, οι οποίοι έχουν ήδη φτάσει και εργάζονται ή πρόκειται να έρθουν το αμέσως επόμενο διάστημα, όπως με δική τους μέριμνα να φροντίσουν την εξέταση των εργατών, στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά, συμβάλλοντας έτσι στην προσπάθεια όλων και στον κοινό στόχο του περιορισμού της εξάπλωσης της νόσου του Κορονοϊού.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας ανέφερε ότι υπάρχει άψογη συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλο και τον ευχαρίστησε για το γεγονός ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου παρέδωσε στο Κέντρο Υγείας Μελιγαλά τεστ ταχείας ανίχνευσης του κορωνοϊού (rapid test) για τις ανάγκες ελέγχου των εργατών γης τρίτων χωρών.

Επίσης πραγματοποιούνται και τεστ στους υπαλλήλους του Δήμου που μέχρι τώρα όσα έχουν πραγματοποιηθεί έχουν βγει αρνητικά”.