Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 14:53

Σε εξέλιξη οι εμβολιασμοί των υγειονομικών στη Μεσσηνία, στην καλαμάτα ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εμβολιασμοί για το νέο κορονοϊό των υγειονομικών στη Μεσσηνία, μετά την άφιξη, χθες το απόγευμα, των εμβολίων. Στην έναρξη των εμβολιασμών των υγειονομικών παραβρέθηκε και ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης, όπως επίσης οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, φυσικά η διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένη Αλειφέρη…

Ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης επισκέφθηκε και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας, Στάθη Αναστασόπουλο, στο γραφείο του. Σχετικά με την επίσκεψη από την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκε σήμερα, 8 Ιανουαρίου, στη Μεσσηνία και επισκέφθηκε στο γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Στάθη Αναστασόπουλο, παρουσία και των βουλευτών του νομού κ. Περικλή Μαντά και κ. Μίλτο Χρυσομάλλη.

Ο κ. Διοικητής ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για την έναρξη των εμβολιασμών στη Μεσσηνία καθώς και την εξέλιξη του προγράμματος «Ελευθερία» στην περιοχή μας, ο δε Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στη διαρκή στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στις δομές υγείας είτε με υλικοτεχνική υποδομή, απαραίτητη για τη διαχείριση της κατάστασης, είτε με την προμήθεια τεστ ανίχνευσης του κορωνοιού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, συμπλήρωσε λέγοντας ότι, η Δ/νση Υγείας της ΠΕ Μεσσηνίας μέσω της Πολιτικής Προστασίας υποστηρίζεται με επιπλέον δύο άτομα τα οποία θα ασχοληθούν με την ιχνηλασιμότητα των επαφών επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Επίσης προσωπικό από διάφορα προγράμματα θα υποστηρίζει όποτε κρίνεται σκόπιμο τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ και τα Κέντρα Υγείας, στην υλοποίηση των ενεργειών τους για την αντιμετώπιση της πανδημίας”.