Παρασκευή, 08 Ιανουαρίου 2021 19:49

Ο Μίλτος Χρυσομάλλης για το σχέδιο “Ελευθερία”

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  
Είναι στο χέρι μας ή καλύτερα στο μπράτσο μας να κάνουμε το εμβόλιο και να βγούμε νικητές, σημειώνει ο βουλευτής Μεσσηνίας με τη Νέα Δημοκρατία, Μίλτος Χρυσομάλλης, ο οποίος σήμερα παραβρέθηκε στην έναρξη του εμβολιασμού των υγειονομικών και συνόδευσε τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, στην Καλαμάτα και στην Κυπαρισσία και στις επισκέψεις που έκανε στα δύο Νοσοκομεία και τους δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης, Θανάση Βασιλόπουλο και Γιώργο Αθανασόπουλο αντίστοιχα…

Σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του Μίλτου Χρυσομάλλη επισημαίνονται σχετικά τα εξής: “Σειρά επισκέψεων σε δομές υγείας και συναντήσεων με αυτοδιοικητικούς παράγοντες της Μεσσηνίας πραγματοποίησε την Παρασκευή ο βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, μαζί με τον διοικητή της 6η ΥΠΕ κ. Γ. Καρβέλη, προκειμένου να συντονιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η διαδικασία των εμβολιασμών που ξεκίνησε ήδη και στην Μεσσηνία.

Στο πλαίσιο αυτό επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία της Καλαμάτας και της Κυπαρισσίας, όπου συναντήθηκαν και συζήτησαν με την διοικήτρια και αναπληρωτή διοικητή για τις υποδομές και τις διαδικασίες των εμβολιασμών, καθώς και με μέλη του υγειονομικού προσωπικού, και τα κέντρα υγείας Καλαμάτας και Μεσσήνης. Εν συνεχεία, επισκέφθηκαν τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στ. Αναστασόπουλο και τους δημάρχους Καλαμάτας Θ. Βασιλόπουλο και Μεσσήνης Γ. Αθανασόπουλο, προκειμένου να συζητηθούν οι διαδικασίες και οι από κοινού προσπάθειες για την υποστήριξη των εμβολιασμών του πληθυσμού, που θα ξεκινήσει σύντομα.

Όπως δήλωσε ο Μίλτος Χρυσομάλλης: «Επισκεφθήκαμε σήμερα μαζί και τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γ. Καρβέλη τα νοσοκομεία Καλαμάτας και Κυπαρισσίας, αλλά και τα Κέντρα Υγείας Καλαμάτας και Μεσσήνης, όπου με τον ερχομό του εμβολίου ήδη ξεκίνησε ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού, σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης. Μια οφειλόμενη κίνηση απέναντι στο ιατρικό και νοσηλευτικό μας προσωπικό που υπερβαίνει τον εαυτό του εδώ και πολλούς μήνες στον αγώνα ενάντια στον κορωνοϊό. Τους ευχαριστούμε όλους από καρδιάς! Όμοια συναντηθήκαμε με τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και τους δημάρχους Καλαμάτας και Μεσσήνης, όπου συζητήσαμε αναλυτικά τον συντονισμό των προσπαθειών όλων μας για την ενημέρωση των συμπολιτών μας και την ευόδωση της διαδικασίας του εμβολιασμού. Με το σχέδιο «Ελευθερία» σύντομα όλοι θα ανακτήσουμε τις ζωές μας και θα κατορθώσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, αφήνοντας πίσω μας τη δύσκολη χρονιά που πέρασε.

Επιτέλους, το όπλο ενάντια στην πανδημία ήρθε και είναι το εμβόλιο. Και είναι στο χέρι μας, ή καλύτερα στο μπράτσο μας να το κάνουμε και να βγούμε νικητές!»”.