Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2021 19:20

Κοντά στο 90% των γιατρών του Νοσοκομείου Καλαμάτας εμβολιάστηκε, ακολουθούν οι ιδιώτες

Σχεδόν καθολικά εμβολιάστηκαν οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλαμάτας. Η διοικήτρια του Νοσοκομείου Μεσσηνίας, Ελένη Αλειφέρη, δήλωσε στην Kalamata Journal ότι το ποσοστό των γιατρών που εμβολιάστηκε είναι κοντά στο 90%. Δεν είναι όμως το ίδιο μεγάλο το ποσοστό του νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού που έκανε το εμβόλιο. Η κ. Αλειφέρη μας είπε ότι οι εμβολιασμοί ολοκληρώνονται σήμερα, ενώ έχουν ζητηθεί 300 εμβόλια για τους ιδιώτες γιατρούς της περιοχής και πως γι’ αυτό το θέμα αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα…

Το εμβόλιο έκανε και η διοικήτρια του Νοσοκομείου, Ελένη Αλειφέρη, η οποία είναι και δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρωτεύουσα Δύναμη. Από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου εμβολιάστηκε επίσης και ο Μανώλης Μάκαρης, διευθυντής της Καρδιολογικής Κλινικής. 

Μάλιστα το μεσημέρι, κατά τη διαδικτυακή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Καλαμάτας ο Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής της πρώτης ελάσσονος μειοψηφίας, ρώτησε τον Μανώλη Μάκαρη για τον εμβολιασμό των υγειονομικών. Ο κ. Μάκαρης απάντησε ότι το εμβόλιο το έκανε και πως αισθάνεται πολύ καλά, δεν είχε καμία παρενέργεια. 

Σε ό,τι αφορά τους νοσηλευόμενους με κορονοϊό στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, στην Κλινική Covid νοσηλεύονται εφτά ασθενείς, ενώ δύο είναι διασωληνωμένοι σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. 

Στ.Μ.