Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021 21:17

Γρήγορα τεστ για τον κορονοϊό από το αυτοκίνητο σε προαύλιο ιδιωτικού σχολείου της Καλαμάτας

Ράπιντ τεστ από το αυτοκίνητο θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 21 Γενάρη 2021 στο προαύλιο των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, για το εκπαιδευτικό άλλο προσωπικό αλλά και για όποιους άλλους πολίτες θέλουν να εξεταστούν…

Τα Εκπαιδευτήρια Μπουγά ανακοινώνουν σχετικά: “Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά λάβαμε, για ακόμα μια φορά, την πρωτοβουλία να ζητήσουμε να παρευρεθεί στο χώρο του σχολείου μας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν ξανά rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19 τόσο για το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό μας, όσο και για όλους τους συμπολίτες μας. Θεωρούμε ότι ο τακτικός έλεγχος είναι ένα από τα πιο σημαντικά μέτρα που μπορεί να λάβει ο καθένας μας, ώστε να προστατέψουμε την υγεία μας αλλά και να περιορίσουμε τη διάδοση του ιού.

Την Παρασκευή, λοιπόν, στις 22 Ιανουαρίου 2021 και τις ώρες 08.30π.μ. έως 04.00μ.μ. κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιεί δωρεάν rapid tests ανίχνευσης του ιού Covid-19 σε όποιον συμπολίτη μας το επιθυμεί. Η δειγματοληψία θα γίνεται με τη μέθοδο drive through, με τα οχήματα να εισέρχονται στο προαύλιο από την κεντρική είσοδο του σχολείου και δεν διαρκεί περισσότερο από δέκα λεπτά. Δέκα λεπτά που αξίζουν τόσο για την προστασία μας όσο και την ομαλή εξέλιξη των πραγμάτων, προκειμένου να επανέλθουμε όλοι, το συντομότερο δυνατό, στην κανονική ροή της καθημερινότητας μας”.