Πέμπτη, 01 Απριλίου 2021 15:17

Μη χάνετε την ευκαιρία, εξεταστείτε και προστατέψτε την υγεία σας και τους γύρω σας

Στο Εμπορικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας, στη λαϊκή, στον εξωτερικό χώρο καταστήματος "Οβελιστήριο', συναντήσαμε σήμερα τις "παντός καιρού" κυρίες του Κλιμακίου του ΕΟΔΥ και του Ερυθρού Σταυρού Καλαμάτας, που διενεργούν στους πολίτες τα γρήγορα τεστ για τον κορονοϊό. Είναι από τον ΕΟΔΥ η κ. Μαρία και η κ. Στέλλα και από το Παράρτημα Καλαμάτας του Ερυθρού Σταυρού η κ. Μαρία…

Οι συγκεκριμένες κυρίες όπως και όποιος άλλος και όποια άλλη εργάζεται στα κλιμάκια που κάνουν τα τεστ στους πολίτες έχουν κερδίσει τα καλύτερα συναισθήματα μας, γιατί χωρίς φόβο αλλά τηρώντας κάθε προβλεπόμενο μέτρο εξετάζουν τον κόσμο, γνωρίζοντας ότι ενδέχεται κάποιοι από τους εξεταζόμενους να έχουν κολλήσει τον ιό. Και κάνουν το τεστ με σεβασμό και ευγένεια προς τους πολίτες και με προσπάθεια να είναι αυτό όσο γίνεται πιο ανεπαίσθητο. 

Ας δείξουμε λοιπόν και εμείς ανταπόκριση και ας εξεταζόμαστε όποτε μας δίνεται η ευκαιρία. Είναι λάθος να βρίσκεται δίπλα μας το κλιμάκιο που κάνει τα τεστ και να μην πηγαίνουμε να εξεταστούμε, χωρίς μάλιστα να χάσουμε καθόλου χρόνο.

Στ.Μ.