Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 15:56

Δράση καθαρισμού στην "ομορφότερη παραλία του κόσμου"…

Δράση καθαρισμού στην "ομορφότερη παραλία του κόσμου"…

ΕΛΑΙΑ 
Στην κατάσταση που τους αξίζει αρχίζουν να έρχονται το δάσος και η παραλία της Ελαίας, όσον αφορά την καθαριότητα μετά το χειμώνα, ύστερα από χθεσινή, πρώτη «εκστρατεία» καθαρισμού, η οποία εντάχθηκε στο πλαίσιο της δράσης Lets do it Greece. Η εικόνα που θέλουμε για την Ελαία είναι η εικόνα της ομορφότερης παραλίας του κόσμου, σημειώνουν οι διοργανωτές…

Ειδικότερα, στο πλαίσιο του Lets do it Greece, η καθαριότητα στην παραλία ξεκίνησε από το γήπεδο της Ελαίας, όπου προσήλθαν ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Άρης Σκλάβος, ο τοπικός Αντιδήμαρχος Σπύρος Χρονόπουλος, ο Σύλλογος Φίλων Δάσους και Παραλίας Ελαίας, ο Σύλλογος Απανταχού Ελαιωτών "Το Μπούζι", κάτοικοι της περιοχής και φίλοι της παραλίας και του δάσους της Ελαίας. Καθοριστική ήταν και η συμμετοχή μεγάλου τμήματος του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας, που συνέβαλαν καθοριστικά στον καθαρισμό της παραλίας.
Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι «μέχρι το μεσημέρι μαζεύτηκαν πάνω από 20 σακούλες απορριμμάτων, που γέμισαν το κάδο, δίνοντας στην παραλία την εικόνα που θέλουμε όλοι να βλέπουμε: την εικόνα της ομορφότερης παραλίας του κόσμου...».