Παρασκευή, 13 Μαϊος 2016 21:51

Εντατικά η κουνουποκτονία αλλά αν σας τσιμπήσουν πολλά κουνούπια τηλεφωνήστε μας…

ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ 
Η κουνουποκτονία στο Δήμο Πύλου-Νέστορος και ειδικότερα στην πολύπαθη περιοχή του Πετροχωρίου, του Ρωμανού, του Κορυφασίου, της Γιάλοβας αλλά και της Μεθώνης βρίσκεται σε εξέλιξη με εντατικούς ρυθμούς, ενημερώνει ο Δήμος Πύλου-Νέστορος. Πάντως καλεί τους κατοίκους εάν διαπιστώσουν ότι υπάρχει έντονο πρόβλημα να τηλεφωνήσουν ώστε να ληφθούν ακόμη πιο εντατικά μέτρα…

Ειδικότερα, σε δελτίο Τύπου του Δήμου Πύλου-Νέστορος σημειώνεται: «Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες για την καταπολέμηση των κωνοποειδών σε όλο το Δήμο Πύλου-Νέστορος, με ιδιαίτερη έμφαση στην ευπαθή ζώνη των οικισμών Πετροχωρίου, Ρωμανού, Κορυφασίου, Γιάλοβας και Μεθώνης.
Οι εργασίες παρακολουθούνται στενά από τον εντεταλμένο εκπρόσωπο του Δήμου Πύλου-Νέστορος Γεώργιο Γιαννούτσο, ο οποίος έχει αναλάβει τη συγκεκριμένη δράση με επιτυχία τα τελευταία χρόνια και θεωρεί ότι και τη φετινή χρονιά θα υπάρξει ένα καλό αποτέλεσμα.
Όποιοι κάτοικοι αντιληφθούν έντονο πρόβλημα στην περιοχή τους μπορούν να ειδοποιήσουν τους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής, επικοινωνώντας στο τηλέφωνο 2723023523».