Παρασκευή, 20 Μαϊος 2016 19:29

Διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας στην Κυπαρισσία

ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ
Για τρίτη χρονιά ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας διοργανώνει Λευκή Νύχτα με εκπτώσεις και προσφορές στα καταστήματα, αλλά και εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία της πόλης. Και φέτος η Λευκή Νύχτα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο πριν από τη γιορτή του Αγίου Πνεύματος, δηλαδή στις 18 Ιουνίου. Μεταξύ των δράσεων που οργανώνονται είναι και ο διαγωνισμός καλύτερης βιτρίνας, όπου θα βραβευτούν οι τρεις ομορφότερες και πιο ελκυστικές βιτρίνες καταστημάτων...

Στη σχετική ανακοίνωση - κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου σημειώνεται:
«Η Λευκή Νύχτα το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που συμπίπτει με τη μεγάλη εορτή της πόλης μας, είναι πλέον θεσμός, σημαντικό γεγονός και πόλος έλξης πολλών επισκεπτών στην περιοχή μας.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, πιστό στην υπόσχεση που έδωσε πέρυσι και με την εμπειρία της αδιαμφισβήτητης επιτυχίας των δύο προηγούμενων ετών, διοργανώνει το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016 την 3η Λευκή Νύχτα στην Κυπαρισσία.
Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης, για να μπορέσουμε να επιτύχουμε τα μέγιστα οικονομικά και τουριστικά οφέλη, καλούμε όλους τους επαγγελματίες της πόλης να συμμετέχουν ουσιαστικά στο μέγιστο αυτό εγχείρημα:
• Φροντίζοντας την εικόνα των καταστημάτων μας εσωτερικά και εξωτερικά (βιτρίνες, πεζοδρόμια)!
• Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες δράσεων (μουσικά happenings, events θεάματος, κεράσματα)!
• Με τις ελκυστικότερες εκπτώσεις και προσφορές! • Με τις μέγιστες δυνατές χορηγίες!
• Αναρτώντας την αφίσα του Εμπορικού Συλλόγου, συμπληρώνοντας την προσφορά που επιθυμείτε, διαφημίζοντάς το στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μέσα μαζικής ενημέρωσης ή με όποιον άλλον τρόπο νομίζετε!
• Παίρνοντας μέρος στο “Διαγωνισμό Καλύτερης Βιτρίνας”, όπου θα βραβευτούν οι τρεις (3) ομορφότερες και πιο ελκυστικές βιτρίνες καταστημάτων!
• Δεκτές όλες οι ιδέες και προτάσεις για την πραγματοποίηση μιας μοναδικής και αξέχαστης βραδιάς!!!
Παρακαλούνται οι ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, τουριστικών καταλυμάτων και τουριστικών γραφείων να κάνουν γνωστά τα προσιτά πακέτα τους, ώστε να προσελκύσουν όσο το δυνατό περισσότερες επισκέπτες.
Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου έχουν το συντονιστικό ρόλο αυτής της διοργάνωσης αναλαμβάνοντας να στηρίξουν και να διαφημίσουν τη βραδιά αυτή, καθώς και να την πλαισιώσουν με μουσικά σχήματα και δρώμενα που θα εκπλήξουν μικρούς και μεγάλους.
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
• Αβδάλας Δημήτρης: 27610 24960 & 6947720146
• Τερζής Δημήτρης: 27610 22606 & 6970015033».