Κυριακή, 19 Ιουνίου 2016 12:20

Τη δόξα του Νίκα ζήλεψε ο Τσώνης: Τα έβαλε με τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

ΜΕΣΣΗΝΗ 
Στα χνάρια του δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, ως προς τη συμπεριφορά του απέναντι στην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Μαρία Οικονομάκου, βαδίζει φαίνεται και ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, που στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου παρουσίασε τον πρόεδρο του Σώματος, Χρήστο Χριστόπουλο, ως ανεπαρκή να διευθύνει τις συνεδριάσεις! Σημειώνεται ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση του Σώματος δεν είχαν προσκληθεί οι δημοσιογράφοι!...

Το επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη λήξη της συνεδρίασης, την Παρασκευή το βράδυ, όταν οι δημοτικοί σύμβουλοι άρχισαν να αποχωρούν χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία και τυπικά.
Τότε ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης, κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους και επέπληξε τον Χρήστο Χριστόπουλο, ζητώντας του να είναι αυστηρός, ακόμη και με τον ίδιο, διότι το Σώμα δεν λειτουργεί σωστά.
Ο Χρήστος Χριστόπουλος, αν και έδειξε ότι εκνευρίστηκε έντονα, στην τοποθέτησή του ήταν προσεκτικός, τονίζοντας ότι προσπαθεί για το καλύτερο.
Αφού η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε και τυπικά, ο δήμαρχος Μεσσήνης φέρεται ότι έχασε τον έλεγχο και μιλώντας μόνος του προέβη σε ακατανόμαστες εκφράσεις.
Την αφορμή για το επεισόδιο φαίνεται ότι έδωσε συζήτηση που έγινε σχετικά με το Νησιώτικο πανηγύρι και κάποιες διαδικασίες για τις οποίες δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Παρότι η συζήτηση για το θέμα αυτό άπλωσε και πάλι κάποια πράγματα δεν ξεκαθαρίστηκαν. Κάποια στιγμή μάλιστα φέρεται ο δήμαρχος να μίλησε άσχημα και στον αντιδήμαρχο Οικονομικών, Χρίστο Καρύδη.
Στ.Μ.