Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016 03:16

Διαγραμμίσεις στη Μεσσήνη γιατί διαπληκτίζονται επαγγελματίες!...

Ο ΕΝΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ… 
Την οριοθέτηση με κίτρινη διαγράμμιση των χώρων που ο Δήμος έχει παραχωρήσει σε καταστήματα για την ανάπτυξη τραποκαθισμάτων, ζητάει από το Δημοτικό Συμβούλιο το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης. Η διαγράμμιση ζητείται να γίνει επειδή καταστήματα «απλώνονται» σε χώρους γειτονικών καταστημάτων, με αποτέλεσμα να υπάρχουν ακόμη και διαπληκτισμοί, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης…

«Θα πρέπει να γίνει διαγράμμιση του χώρου που δικαιούνται να καταλαμβάνουν τα καταστήματα, σύμφωνα με το νόμο και σύμφωνα με αυτό που έχουν δηλώσει και έχουν πληρώσει στο Δήμο. Έχει παρατηρηθεί ότι κάποια καταστήματα υπερβαίνουν το νόμιμο χώρο που κατέχουν με την επέκταση περισσοτέρων τραπεζοκαθισμάτων και παρατηρούνται διαπληκτισμοί μεταξύ τους. Προτείνεται η διαγράμμιση να γίνει με κίτρινο χρώμα έτσι ώστε ο καθένας να καταλαμβάνει το χώρο του και να μην δημιουργείται ανάμεσα στα καταστήματα αθέμιτος ανταγωνισμός. Τη νομιμότητα να την ελέγχει η δημοτική αστυνομία έτσι ώστε να επιβάλλονται οι αντίστοιχες κυρώσεις». 
Αυτά σημειώνονται στην απόφαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μεσσήνης, η οποία είναι ομόφωνη και λήφθηκε ύστερα από εισήγηση του προέδρου της Κοινότητας, Δημήτρη Βλάσση.
Στ.Μ.