Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2016 14:48

Σε ολοκαίνουργιο και δικό του κτίριο το Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 
Τη λειτουργία του σε ολοκαίνουργιο κτίριο, που φτιάχτηκε από το ΕΣΠΑ, ξεκίνησε από σήμερα το Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου, το οποίο μέχρι την περασμένη Παρασκευή λειτουργούσε σε μισθωμένο κτίριο, με κόστος 4.000 ευρώ το χρόνο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα μεταφερθούν σε επίσης ολοκαίνουργια κτίρια και τα Περιφερειακά Ιατρεία Μεθώνης και Βλαχόπουλου…

«Ακόμη ένα βήμα μπροστά για καλύτερες υπηρεσίες στην Α’θμια Φροντίδα Υγείας στον τόπο μας. Και συνεχίζουμε...», σημειώνεται σε ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Καλαμάτας, σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου στο δικό του ολοκαίνουργιο κτίριο.
Στην ανακοίνωση σημειώνεται επίσης ότι «πρόκειται για έργο που ξεκίνησε το 2011 με την παραχώρηση του οικοπέδου από το Δήμο Πεταλιδίου προς το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και την κατασκευή και ολοκλήρωσή του με πόρους από το ΠΕΠ Πελοποννήσου-ΕΣΠΑ 2007-2013.
Το νέο ιατρείο είναι περίπου 80 τ.μ. και αποτελείται από ένα (1) χώρο αναμονής, δύο τουαλέτες και δύο αίθουσες ιατρικής εξέτασης.
Σημειώνεται ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια το Περιφερειακό Ιατρείο στεγαζόταν σε μισθωμένο κτίριο με ετήσια δαπάνη 4.000 €.
Τις επόμενες ημέρες ξεκινούν την λειτουργία τους και τα άλλα δύο νέα Περιφερειακά Ιατρεία στα Δ.Δ. Μεθώνης και Βλαχόπουλου».
IATREIO-PERIFEREIAKO-PETALIDI-03-10-16.jpg