Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017 16:19

Γενικολογίες από τη συνάντηση Τσώνη-Δέδε στο υπουργείο Υποδομών

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ
Μπορεί να συναντήθηκαν ύστερα από «κοινή τους πρωτοβουλία» ωστόσο ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών, Γιώργος Δέδες, δεν μας λένε ποιο ακριβώς είναι το θέμα που τους ώθησε να πάρουν την πρωτοβουλία για να συναντηθούν…

Για τη συνάντηση αυτή από το γραφείο του δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Τσώνη, εκδόθηκε το εξής δελτίο Τύπου: «Την Παρασκευή, 10-11-2017, μετά από κοινή τους πρωτοβουλία και επικοινωνία συναντήθηκαν για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος  Μεσσήνης κ. Γιώργος Τσώνης με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Γιώργο Δέδε . Η συνάντηση έγινε στο Υπουργείο σε φιλικό περιβάλλον, συζητήθηκαν οι αναπτυξιακές προτεραιότητες του Δήμου Μεσσήνης  όπως αγροτική οδοποιία , φράγματα και  υποδομές. Στην περίοδο της κρίσης τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Γενικός Γραμματέας είναι αποφασισμένοι με κάθε τρόπο να εξεύρουν πόρους ώστε να εκταμιευτούν χρήματα για τις ανάγκες του Δήμου.

Η κοινή προσπάθεια βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο αλλά το πλέον ουσιαστικό είναι ότι τόσο ο Δήμαρχος  όσο και ο Γενικός  Γραμματέας θα επιμένουν, γιατί όποιος επιμένει και στην αυτοδιοίκηση έχει αποτέλεσμα, ώστε να έρθουν τα καλύτερα».