Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 17:10

Εγκώμια Γιώργου Τσώνη για Αλέξη Χαρίτση

“ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ| 
Τον “φίλο” υπουργό Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, επισκέφθηκε χθες, Πέμπτη, ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, συνοδευόμενος από την αντιδήμαρχο Γωγώ Παναγοπούλου. Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε για τη συνάντηση ο Δήμος Μεσσήνης γίνονται εγκωμιαστικές αναφορές για τον υπουργό, ενώ αναφέρεται ότι η συζήτηση που έγινε κράτησε αρκετή ώρα και είχε σημαντικό περιεχόμενο, το οποίο όμως δεν περιγράφεται…

Ειδικότερα, ο Δήμος Μεσσήνης ανακοίνωσε τα εξής: “Πρώτη θεσμική συνάντηση, η επίσκεψη του Γιώργου Τσώνη στον πρώτο στην τάξη πλέον υπουργό Εσωτερικών και φίλο Αλέξη Χαρίτση.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Τσώνης μαζί με την Αντιδήμαρχο Γωγώ Παναγοπούλου επισκέφθηκαν τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση την Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου στις 5 μ.μ. Η συνάντηση διήρκεσε αρκετή ώρα και είχε σημαντικό περιεχόμενο.

Πρώτα – πρώτα ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Αλέξη Χαρίτση γιατί σαν Υπουργός Ανάπτυξης είχε τη Μεσσηνία και ειδικά το Δ. Μεσσήνης στην απόλυτη αναπτυξιακή του προσπάθεια με έργα και εκταμίευση πόρων των οποίων ο σκοπός είναι και θα φανεί σύντομα για τον τόπο και τους πολίτες.

Ο Υπουργός δέχτηκε την ευχή του Δημάρχου για δύναμη και επιτυχία σαν πρώτος στην τάξη πλέον Υπουργός Εσωτερικών, θέση τιμής για τον ίδιο, το Δήμο Μεσσήνης και όχι μόνο. Δέχτηκε επίσης την πρόσκληση να επισκεφτεί τη Μεσσήνη υπό τα νέα του καθήκοντα και ως φίλος.

Τέλος, ανταλλάχθηκαν απόψεις για το μέλλον του Δήμου Μεσσήνης, με το συμπέρασμα είμαστε μαζί και συνεχίζουμε μαζί για τον τόπο και τους συμπολίτες.

Η συνάντηση ανανεώθηκε για πολύ σύντομα, αφού η πόρτα του Υπουργού είναι πάντα ανοικτή για τον Γιώργο Τσώνη και τον ευχαριστούμε”.