Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2018 17:43

Ο Μαντάς πάει τον Τατούλη στη δικαιοσύνη επειδή είπε ότι του ζητούσε να δώσει χρήματα σε ΜΜΕ

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
Αγριεύει ο πόλεμος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, με τον περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, να δηλώνει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ότι ο Περικλής Μαντάς του ζήτουσε να δώσει μαύρο χρήμα σε ιδιοκτήτη Μέσου Ενημέρωσης και εκείνος να τον χαρακτηρίζει κοινό συκοφάντη και να λέει ότι προσφεύγει εναντίον του στη δικαιοσύνη…

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του Θανάση Λαγού στην εφημερίδα “Ελευθερία”, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης είπε ότι “Στενοχωριέμαι και λυπάμαι πάρα πολύ για το κατάντημα ενός πρώην αντιπεριφερειάρχη μου και σήμερα ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου, που ερχόταν στο γραφείο μου για να μου πει ότι ο τάδε ιδιοκτήτης μέσου μαζικής ενημέρωσης ήθελε επιπλέον χρήμα και όταν τον ρώταγα τι χρήμα μου έλεγε "ξέρεις, πρέπει να μάθεις εκείνο το μαύρο".

Ο Περικλής Μαντάς ως απάντηση εξέδωσε την εξής ανακοίνωση με τίτλο “Στη δικαιοσύνη θα κληθεί ο κ. Τατούλης να υπερασπιστεί τα ψέματά του, ως κοινός συκοφάντης”: “Η πολιτική, προσωπική, κοινωνική, επαγγελματική και οικογενειακή εξόντωσή μου, που επιχειρεί ο κ. Τατούλης επειδή τόλμησα να μην συμβιβαστώ με τις πολιτικές αθλιότητες, που ήθελε να επιβάλλει στην Πελοπόννησο, θα πνιγεί στο βούρκο της λάσπης και της χυδαιότητας, που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

Η αξιοπιστία του είναι γνωστή στο πανελλήνιο. Όσα ψέματα κι αν πει, όση λάσπη κι αν ρίξει, όσες συκοφαντίες κι αν εκστομίσει, δεν θα καταφέρει να ανακόψει τον πολιτικό του κατήφορο.

Τον λόγο πλέον έχει η ελληνική δικαιοσύνη, στην οποία θα κληθεί να «υπερασπιστεί» τα ψέματά του, ως κοινός συκοφάντης”.

Στ.Μ.