Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018 09:48

Και νέες θερμές ευχαριστίες Τσώνη σε Χαρίτση, για έργα σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΠΡΑΤΗΣΕΙΣ  
Νέες ευχαριστίες απευθύνει ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, στον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, αυτή τη φορά για τη χρηματοδότηση του έργου αποκατάστασης της επικινδυνότητας στο Δημοτικό Σχολείο Πεταλιδίου, για τη χρηματοδότηση δημιουργίας νέου βρεφικού τμήματος σε δημοτικό παιδικό σταθμό του Δήμου και για τη χρηματοδότηση προμήθειας εξοπλισμού στο βρεφικό τμήμα του δημοτικού παιδικού σταθμού Μεσσήνης. Όπως τονίζει ο δήμαρχος Μεσσήνης, οι ευχαριστίες του έχουν ιδιαίτερη σημασία γιατί αναφέρονται στην προσφορά του Αλέξη Χαρίτση για την παιδιά και για το μέλλον του Δήμου Μεσσήνης...

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής: “Μετά την απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Αλέξη Χαρίτση σχετικά με τη χρηματοδότηση του δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου και την ολοκλήρωση όλων των απαιτούμενων διαδικασιών, η διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του  Δήμου Μεσσήνης προκήρυξε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό για το έργο «Επισκευή και άρση επικινδυνότητας κτιρίου δημοτικού σχολείου Πεταλιδίου», προϋπολογισμού 513.000 ευρώ. Οι προσφορές θα κατατίθενται μέχρι την Δευτέρα 22/10/2018 και η ηλεκτρονική τους αποσφράγιση θα γίνει την Πέμπτη 25/10/18. Κατά την  εκτέλεση του έργου προβλέπονται οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες.

Ταυτόχρονα προκηρύχθηκε  συνοπτικός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Δημιουργία ενός νέου τμήματος βρεφικής φροντίδας στο Δήμο Μεσσήνης», προϋπολογισμού 44.942,86 ευρώ, για προβλεπόμενες οικοδομικές εργασίες . Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί την Τρίτη 9/10/2018.

Στο ίδιο πλαίσιο, προκηρύχθηκε διαγωνισμός για τον εξοπλισμό του βρεφικoύ  τμήματος προϋπολογισμού 26.561,05 ευρώ. Η ημερομηνία λήξης υποβολής των προσφορών ορίζεται η Πέμπτη 11/10/2018 και η διαδικασία αποσφράγισης θα γίνει την Παρασκευή 12/10/2018.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης, ευχαριστεί τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Χαρίτση για τη βοήθειά του. Στην προκειμένη περίπτωση, το ευχαριστώ έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί  η προσφορά αυτή είναι για την παιδεία, για τα μικρά παιδιά, για το μέλλον του τόπου, για το μέλλον όλων μας”.