Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2018 16:42

Ζητούν έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. για την "ολιγωρία" σχετικά με το λιμανάκι του Μάραθου

ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 
Με κοινή τους αίτηση προς τη γραμματεία του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, εννέα δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν να συνεδριάσει επειγόντως το Σώμα, μετά τις πληροφορίες για τις πολλές και μεγάλες ελλείψεις του φακέλου σχετικά με το έργο ανάπτυξης του αλιευτικού καταφυγίου στο Μάραθο (Μαραθόπολη Γαργαλιάνων), το οποίο κινδυνεύει να απορριφθεί και να μην χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων...

Οι δημοτικοί σύμβουλοι που κατέθεσαν την αίτηση για την έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας είναι η Ιωάννα Μαραβελή, Σωτήρης Μπακούρος, Αλεξάνδρα Τσούλου, Δημήτρης Κουτσούλης, Αλέκος Κουτρουμπής, Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος, Σαράντος Κουκούμης, Ανδρέας Στεργιόπουλος και Γιώργος Σκιαδάς.

Όπως σημειώνουν στην αίτησή τους, “ζητήσαμε με αίτηση μας την έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. Τριφυλίας με θέμα το Έργο του Αλιευτικού Καταφυγίου Μαραθόπολης, καθώς υπάρχει ο υπαρκτός κίνδυνος της απώλειας της χρηματοδότησης από τις ολιγωρίες της Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου και της Δημοτικής Αρχής Τριφυλίας”.