Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 19:09

Βραβείο στον δήμαρχο για το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος

“BRAVO SOCIETY” 
Ως μια πρωτοβουλία που συμβάλλει “στη δημιουργία της Ελλάδας του αύριο και στη βιώσιμη ανάπτυξη” κρίθηκε από το θεσμό BRAVO το Διεθνές Νεανικό Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος Αρχαίας Μεσσήνης και για το λόγο αυτό απονεμήθηκε στο δήμαρχο Μεσσήνης, Γιώργο Τσώνη, το βραβείο “Bravo Society”, κατά την ετήσια εκδήλωση “BRAVO SUSTAINABILITY AWARDS 2018”, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 11 Δεκεμβρίου 2 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών…

Κατά την παραλαβή του βραβείου ο δήμαρχος Μεσσήνης κ. Τσώνης δήλωσε: «Είναι μια εξαιρετική στιγμή, τιμής, για το Δήμο  Μεσσήνης, τους πολίτες του αλλά πάνω από όλα, για τον πολιτισμό και την Αρχαία Μεσσήνη.

Αισθάνομαι ικανοποίηση και σας ευχαριστώ.

Η επιβράβευση δεν ανήκει σε μένα, ανήκει στους χιλιάδες συμμετέχοντες του Διεθνούς Νεανικού Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, ανήκει στον Πέτρο Θέμελη, ανήκει στους πολίτες του Δήμου Μεσσήνης.

Απλά σε εμένα, δημιουργείται η πρόσκληση και η πρόκληση να συνεχίσω την προσπάθεια μου, πρώτος μεταξύ ίσων, για τη βελτίωση του φεστιβάλ,για την ανάταση και ανάταξη του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Μεσσήνης, γιατί ο πολιτισμός είναι η πιο βιώσιμη και ανταποδοτική ανάπτυξη προς την παγκόσμια κοινωνία των πολιτών».