Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2018 14:17

“Θέτω εκ νέου στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου” για το Δήμο Πύλου-Νέστορος

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ 
Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Πύλου-Νέστορος ανακοίνωσε, μαζί με τη πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του για να δημιουργικό και ευτυχισμένο το 2019, ο ήδη δύο συνεχόμενες θητείες δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης…

Ο Δημήτρης Καφαντάρης τονίζει ότι με συμπόρευση γίνεται πράξη το όραμα να εξελιχθεί σε Δήμο πρότυπο ο Δήμος Πύλου-Νέστορος, σημειώνει ότι στη μέχρι τώρα θητεία του υπήρξαν καλές αλλά και λιγότερες καλές στιγμές, υπογραμμίζει ωστόσο ότι μεταξύ της δημοτικής αρχής και των δημοτών έχει χτιστεί μια οικογενειακή σχέση και πως ο δεσμός αυτός είναι άρρηκτος.

Ειδικότερα, το διπλό μήνυμα του Δημήτρη Καφαντάρη, με τις ευχές για το νέο χρόνο και με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, έχει ως εξής: “Μια ακόμα χρονιά μας αποχαιρετά, μια ακόμα χρονιά που διανύσαμε μαζί, μια χρονιά με πολλές δυσκολίες, με απρόβλεπτες φυσικές καταστροφές στις οποίες καταφέραμε και ανταποκριθήκαμε άμεσα και αποτελεσματικά.

Μια χρονιά με πολλές συγκινήσεις, μια χρονιά με πολλές επενδύσεις, μια χρονιά έργων και πεπραγμένων τα οποία ζήσαμε και ζούμε όλοι μαζί. Μια χρονιά που μας έφερε ακόμα πιο κοντά στο στόχο μας, στην υλοποίηση του οράματός μας να γίνει ο Δήμος μας πρότυπο.

Όλοι μαζί συνεχίζουμε να ζούμε σε αυτό τον πανέμορφο Δήμο και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε μαζί να υπερβαίνουμε τις δυνάμεις μας και να καταφέρνουμε ακόμα περισσότερα.

Γνωρίζω ότι είναι πολλά ακόμα να γίνουν και ακόμα περισσότερα αυτά που θα θελήσουμε στο μέλλον να κατακτήσουμε. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στρατευμένοι στην κοινή μας προσπάθεια είμαι βέβαιος ότι οι επιτυχίες θα διαδέχονται η μια την άλλη και όλοι μαζί θα καμαρώνουμε για τον τόπο μας. Μαζί λοιπόν θα προχωρήσουμε και στο νέο έτος αλλά και για όσα χρόνια εσείς αποφασίσετε να μας τιμάτε επιλέγοντας να μας αναθέτετε τη διοίκηση του Δήμου Πύλου-Νέστορος.

Σας δηλώνω ότι είμαι εδώ παρών και θέτω εκ νέου στην κρίση σας την υποψηφιότητα μου για το Δήμο μας, το Δήμο Πύλου Νέστορος. Όλοι εμείς, που μας έχετε τιμήσει και μας έχετε επιλέξει αλλά και νέα μέλη που προστίθενται στην παράταξή μας, άνθρωποι με αγάπη και μεράκι για τον τόπο μας, από όλες τις δημοτικές ενότητες, όλοι εμείς και όλοι εσείς, όλοι μαζί δηλαδή οι άνθρωποι του Δήμου Πύλου-Νέστορος συστρατευόμαστε για να συμπορευτούμε στη νέα τετραετία και να διεκδικήσουμε αλλά και να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Είμαστε εδώ, δίνουμε δυναμικά το παρόν όπως κάνουμε τόσα χρόνια και θα είμαστε εδώ για όσο εσείς μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας. Η επιθυμία όλων μας είναι να φτιάξουμε μαζί ένα σύγχρονο Δήμο, να συνεχίζουμε να χτίζουμε το αύριο σε γερές υποδομές, να αναδείξουμε κάθε πτυχή της ιστορίας μας, να διεκδικήσουμε όσα μας αξίζουν και να είμαστε πάντα στο πλευρό καθενός που μας χρειάζεται. Κανείς δεν περισσεύει, αντίθετα χρειάζεται όλοι να ενώσουμε τις δυνάμεις, τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητές μας στην κοινή μας προσπάθεια. Είμαστε μια μεγάλη οικογένεια, και όπως κάθε οικογένεια έχουμε τις καλές και τις λιγότερο καλές στιγμές μας. Αυτό είναι όμως που μας δένει και μας δυναμώνει. Ο δεσμός μας είναι άρρηκτος.

Εύχομαι, λοιπόν, σε κάθε έναν προσωπική υγεία, οικογενειακή και προσωπική ευημερία. Αλληλέγγυοι, με αίσθημα ευθύνης και υπευθυνότητας ας υποδεχτούμε το νέο έτος.

Ευτυχισμένο και δημιουργικό 2019!”.