Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 15:36

Πέντε νέα πρόσωπα ανακοίνωσε ο Γιώργος Τσώνης

ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 
Πέντε πρόσωπα που εντάσσονται στο συνδυασμό του, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Τσώνης, μεταξύ των οποίων τον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής στο Νομό, Δημήτρη Ανδριανόπουλο…

Σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση: “Στην προσπάθεια που ξεκίνησα με αγωνία αλλά διάθεση για αγώνα συμμετείχαν, συνεργάστηκαν και συστρατεύθηκαν συμπολίτες και συμπολίτισσες άξιοι, αξιοπρεπείς με σεβασμό προς την κοινωνία των πολιτών και αγάπη για τον τόπο τους.

Είμαι ευτυχής και ικανοποιημένος γιατί στο μεγάλο ταξίδι που ξεκινήσαμε το 2014 εκφράζουμε τη διάθεση και την προθυμία να συμμετέχουν πολλοί.

Ο Δημήτρης Ανδριανόπουλος - Γραμματέας ΚΙΝ.ΑΛ Μεσσηνίας, ο Νίκος Καρτερολιώτης πρώην Δημοτικός Σύμβουλος - επιχειρηματίας (Βαλύρα), ο Κουτσαντώνης Αθανάσιος πρώην Δημοτικός Σύμβουλος - αγρότης (Μηλίτσα), ο Πετρόπουλος Παναγιώτης - Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Μηλιώτη, ο Γεωργακόπουλος Γεώργιος – αγρότης (Νερόμυλο) συστρατεύονται  στην προσπάθειά μας. Τους ευχαριστώ. Καλοδεχούμενοι, συμπορευτές για το σήμερα και το αύριο του τόπου. Πάμε όλοι μαζί!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΣΩΝΗΣ”.