Παρασκευή, 17 Αυγούστου 2012 17:48

Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αμφιθέα που δεν λειτούργησε ποτέ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΙΔΙΩΤΗΣ 
ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ

Την τύχη των Ολυμπιακών έργων έχει το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Αμφιθέα του πρώην Δήμου Ανδρούσας, καθώς ποτέ δεν λειτούργησε. Ένα Πάρκο που φτιάχτηκε σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από τα αντίστοιχα της Καλαμάτας και της Μεσσήνης!

Το Πάρκο στην Αμφιθέα επισκέφθηκε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, με τον αντιδήμαρχο Σπύρο Κοντοθανάση και τον πρόεδρο της Αμφιθέας Ηλία Φωτόπουλο, και όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, «δεν έχει λειτουργήσει ακόμα λόγω εκκρεμοτήτων που υπάρχουν. Ομολογουμένως η κατάστασή του δεν είναι τόσο καλή, αποφασίστηκε όμως να αξιοποιηθεί προσωπικό από την κοινωφελή εργασία ώστε να γίνουν καθαρισμοί και να κατασκευασθούν μικροί μανδρότοιχοι και να γίνουν επισκευές στο μικρό κτίριο (κυλικείο, τουαλέτες κ.α.), ώστε να διερευνηθεί η ύπαρξη ενδιαφέροντος από ιδιώτη για τη λειτουργία και εκμετάλλευσή του».
Επίσης, ο δήμαρχος με τους συνεργάτες του επισκέφθηκαν το έργο της αντικατάστασης του εξωτερικού αγωγού ύδρευσης της Αμφιθέας, προϋπολογισμού 120.000 ευρώ. Ο αγωγός έχει ολοκληρωθεί, γίνονται οι απαραίτητες δοκιμές και ακολούθως θα συνδεθεί με τη γεώτρηση. Ο κ. Αναστασόπουλος σημείωσε ότι θα ακολουθήσει η αποκατάσταση του οδοστρώματος. Έως τις 20 Σεπτεμβρίου θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες. Με την υλοποίηση του έργου θα καλυφθούν οι υδρευτικές ανάγκες του Κουκουραχίου Αμφιθέας.