Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 18:17

Ο “Τυφλός” στη Βελίκα ξέφραξε με εργασίες του Δήμου Μεσσήνης

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ 
Ξέφραξε ο Δήμος Μεσσήνης τον “Τυφλό”, το ρέμα που δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα και κίνδυνο την περασμένη εβδομάδα με τη νεροποντή στην περιοχή της Βελίκας. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, τα έργα για την αποκατασταση των ζημιών από τα ακραία καιρικά φαινόμενα συνεχίζονται…

Ειδικότερα ο Δήμος ανακοίνωσε: “Με όλες του τις δυνάμεις συνεχίζει ο Δήμος Μεσσήνης την αποκατάσταση των ζημιών που δημιουργήθηκαν από τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα οποία έπληξαν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

Χθες Πέμπτη 31-01-2019, μηχανήματα του Δήμου Μεσσήνης επιχειρούσαν στον χείμαρρο Τυφλό, στην θέση Χάνι του Λούτσου, στη Βελίκα.

Το σημείο της γέφυρας είχε φράξει από κούτσουρα, κλαδιά, καλάμια και κάθε είδους φερτά υλικά, με αποτέλεσμα τη δημιουργία μεγάλου προβλήματος στην ομαλή ροή του νερού. Τα συνεργεία του Δήμου, υπό την εποπτεία του Αντιδημάρχου του Τμήματος Συντήρησης Υποδομών και άμεσης Επέμβασης της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Ανδρέα Τράκα, εργάζονταν όλη την ημέρα προκειμένου ο χείμαρρος να καθαριστεί.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης  Γιώργος Τσώνης σε σχετική δήλωσή του τόνισε ότι «θα συνεχιστούν αδιάκοπα οι προσπάθειες του Δήμου για την επιστροφή στην ομαλή καθημερινότητα»”.