Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2019 14:26

“Μηχανοκίνητος” ο Δήμος Μεσσήνης

ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑ 
Με την προϋπόθεση ότι θα διαθέτει τους αναγκαίους χειριστές, ο Δήμος Μεσσήνης στο εξής θα μπορεί να παρεμβαίνει αμεσότερα για την αποκατάσταση ζημιών ή για έργα συντηρήσεων, με τα τέσσερα νέα μηχανήματα έργου που πρόκειται να προμηθευτεί άμεσα, συνολικού κόστους σχεδόν 250.000 ευρώ…

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο Μεσσήνης, ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης υπέγραψε με τους εκπροσώπους των αναδόχων εταριών, τις συμβάσεις για την προμήθεια τριών φορτωτών-εκσκαφέων διαφόρων τύπων και ενός μίνι “εκσκαφέα”. Η προμήθεια των μηχανημάτων γίνεται μέσα από το πρόγραμμα “ΦιλόΔημος”.

Ειδικότερα από το Δήμο Μεσσήνης ανακοινώθηκαν τα εξής: “Υπογράφηκαν οι συμβάσεις για την προμήθεια 4 νέων μηχανημάτων έργου του Δήμου Μεσσήνης. Οι συμβάσεις υπογράφηκαν σήμερα μεταξύ του Δημάρχου Μεσσήνης Γεωργίου Τσώνη και των εταιριών «ERGON ΤΖΑΝΙΔΑΚΗΣ ΕΠΕ» και «UNITRACK A.E.E.» και αφορούν στην προμήθεια 4 νέων μηχανημάτων έργου, προϋπολογισμού 200.670,00 € (πλέον Φ.Π.Α. 24%).  Τον κ. Τσώνη συνόδευε στην Αθήνα η Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γωγώ Παναγοπούλου.

Τα 4 αυτά νέα μηχανήματα θα ενισχύσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό, με στόχο την αναβάθμιση των δημοτικών υποδομών και την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Δήμου, με αντίκτυπο στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γεώργιος Τσώνης δήλωσε σχετικά: « Αποδεικνύουμε καθημερινά ότι εργαζόμαστε απρόσκοπτα με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών. Προγράμματα όπως το ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ καλύπτουν πάγιες και επιτακτικές ανάγκες των Δήμων»”.