Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 15:09

Σε εξέλιξη η μελέτη για την αντιδιαβρωτική προστασία στην Αίπεια

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ 
Την πορεία εκπόνησης της μελέτης για την αντιδιαβρωτική προστασία της Αίπειας αξιολόγησαν σήμερα, σε κοινή συνεδρίασή τους, η Επιτροπή Παρακολούθησης και η Επιστημονική Επιτροπή, στην Αναπτυξιακή Εταιρία Μεσσηνίας, η οποία έχει αναλάβει και τη διαδικασία με προγραμματική σύμβαση…

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωσή της η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, “προχωρά εντατικά η μελέτη για το σπουδαίο έργο αντιδιαβρωτικής προστασίας της Αίπειας, ενός έργου που θα στηρίξει την οικονομία της περιοχής και την τουριστική ανάπτυξη του ευρύτερου παραλιακού μετώπου του Δήμου Μεσσήνης.

Η βούληση της Περιφέρειας Πελοποννήσου και προσωπικά του Περιφερειάρχη κ. Π. Τατούλη είναι να προχωρήσει γρήγορα το συγκεκριμένο αναπτυξιακό έργο, ευρισκόμενοι σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Μεσσήνης που το έχει προτάξει στις διεκδικήσεις της.

Σήμερα, συνεδρίασε η Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης υπό την προεδρία της Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου και Θεμάτων Π.Ε. Μεσσηνίας κας Αντωνίας Μπούζα παρουσία του Προέδρου της ΑΝ.ΜΕΣ κ. Αργυράκη και της Επιστημονικής Επιτροπής προκειμένου να παρακολουθηθεί η πορεία του χρήσιμου αυτού έργου”.