Τρίτη, 05 Μαρτίου 2019 17:36

Εργολαβία για επισκευές και συντηρήσεις σε σχολεία της Μεσσήνης και της Λογγά

Κωνσταντίνος Μέγγος, Γιώργος Τσώνης Κωνσταντίνος Μέγγος, Γιώργος Τσώνης

ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΣΥΜΒΑΣΗ 
Έτοιμο να ξεκινήσει είναι έργο επισκευών και συντηρήσεων σε σχολικά κτίρια στη Μεσσήνη και στη Λογγά. Σήμερα ο δήμαρχος, Γιώργος Τσώνης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας υπέγραψαν τη σύμβαση του έργου, που έχει προϋπολογισμό 176.000 ευρώ. Εργασίες θα γίνουν στο κτίριο του ΕΠΑΛ, του 1ου Δημοτικού, του 1ου γυμνασίου, καθώς και του Γυμνασίου Λογγά…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Μεσσήνης, “η σύμβαση του έργου «Επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων στο Δήμο Μεσσήνης» υπογράφηκε σήμερα Τρίτη 05-03-2019.

Τη σύμβαση υπέγραψαν ο Δήμαρχος Μεσσήνης κ.Γιώργος Τσώνης και ο κ. Κωνσταντίνος Μέγγος, εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «Ν. ΠΑΠΟΥΤΕΣ – Κ. ΜΕΓΓΟΣ (ΠΑΜΕ ΤΕΧΝΙΚΗ Ο.Ε.)».

Ο προϋπολογισμός του έργου, το οποίο αφορά σε εργασίες συντήρησης και βελτίωσης σε σχολικά κτίρια της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Μεσσήνης, είναι 176.000 ευρώ.

Παρεμβάσεις θα γίνουν στα σχολικά κτίρια Ε.Π.Α.Λ. Μεσσήνης, 1ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, 1ο Γυμνάσιο Μεσσήνης και Γυμνάσιο Τ.Κ. Λογγά.

Ο κ. Τσώνης τόνισε ότι η δημοτική αρχή έχει πολύ ψηλά στις προτεραιότητές της τα σχολικά κτίρια και την ομαλή λειτουργία των σχολείων, με στόχο όλοι οι μαθητές να μπορούν να αφοσιωθούν στην παρακολούθηση των μαθημάτων τους. Σταθερά αφοσιωμένη σε αυτές τις αρχές θα συνεχίσει τις προσπάθειες που καταβάλει ώστε όλα τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί να απολαμβάνουν ασφάλεια, υγιεινή και λειτουργικότητα στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους όλων των σχολείων του Δήμου Μεσσήνης”.