Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 16:13

Απάντηση στη Γιώτα Κοζομπόλη από τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” για τον “Καλλικράτη”

Απάντηση στη Γιώτα Κοζομπόλη από τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” για τον “Καλλικράτη”

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ 
Τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, πριν εκλεγεί στην κυβέρνηση, για την κατάργηση του Καλλικράτη, θυμίζει στη βουλευτή του κόμματος, Γιώτα Κοζομπόλη, ο Βασίλης Σπυρόπουλος, από το συνδυασμό “Ανυπότακτα Φιλιατρά” για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών, απαντώντας στην τοποθέτησή της ότι δεν πρόκειται να αλλάξουν τα όρια του σημερινού Δήμου Τριφυλίας. Ο Βασίλης Σπυρόπουλος τονίζει, απευθυνόμενος στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι τα Φιλιατρά θα βγουν από το σημερινό Δήμο και θα επανασυσταθεί ο Δήμος Φιλιατρών γιατί αυτό απαιτούν η ανάγκη του τόπου και η δημοκρατία, όπως σημειώνει χαρακτηριστικά…

Ειδικότερα, σε γραπτή δήλωση του Βασίλη Σπυρόπουλου σημειώνονται τα εξής: “Η κ. Γιώτα Κοζομπόλη πολιτικός σοσιαλνεοφιλελεύθερης κοπής, κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας με τους Εμπορικούς Συλλόγους της Τριφυλίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββάτο 2-3-2019 στο Δημαρχείο Φιλιατρών αντέδρασε, λέγοντας ότι δε θα γίνουν αλλαγές στο χωροταξικό σχεδιασμό του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας.

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ έχοντας μνήμη και κατά συνέπεια θεμέλια-αφετηρίες λογικής απαντούν στην κ. Κοζομπόλη: πριν υπογράψει μνημόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε το τέλος του Καλλικράτη. Η κ. Κοζομπόλη δεν το θυμάται, ίσως γιατί τότε μάθαινε πολιτική ανάγνωση.

Το συγκεκριμένο θέμα αναδείχθηκε στα Πανελλαδικά και Μεσσηνιακά μέσα ενημέρωσης. Σήμερα η κ. Κοζομπόλη ξεχνά και με αμετακίνητη σιγουριά ισχυρίζεται πως δε θα ΄χουμε αλλαγές στο χωροταξικό.

Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ πληροφορούν την κ. Κοζομπόλη κι οποιονδήποτε άλλον έχει την ίδια άποψη με αυτήν ότι ένας νόμος όταν δεν ακολουθεί το περί δικαίου αίσθημα των κοινωνιών δεν είναι νόμος. Ε, λοιπόν εμείς αυτόν το νόμο θα τον ανατρέψουμε γιατί αυτό απαιτεί η ανάγκη του τόπου μας που ερημοποιείται και γιατί αυτό απαιτεί η ίδια η Δημοκρατία.

Ψηφίζουμε ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ για το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας και αγωνιζόμαστε με όλες μας τις δυνάμεις για την επαναφορά του Δήμου Φιλιατρών.

Φιλιατρά, 6 Μάρτη 2019.  

Σπυρόπουλος Βασίλης

φτωχομεσαίος αγρότης

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Συνδυασμός για το Συμβούλιο

Δημοτικής Κοινότητας Φιλιατρών”