Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019 22:32

Η Navarino Golf Academy αξιολογεί το Σαββατοκύριακο παιδιά για τη χορήγηση υποτροφιών

ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΥΡΙΑΝΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ 
Δέκα νέες υποτροφίες για παιδιά ηλικίας 7-14 ετών θα δώσει και φέτος η Ακαδημία Γκολφ, Navarino Golf Academy που λειτουργεί στην Costa Navarino...

H δοκιμαστική διαδικασία θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, από τις 15:00 έως τις 17:00, καθώς και το Σάββατο 6 Απριλίου από τις 16:30 έως τις 18:00. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 27230 90205 και μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Σταθερός στόχος της Ακαδημίας είναι να προσελκύσει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, να τους γνωρίσει τα μυστικά του γκολφ, τους κανονισμούς αλλά και τους διαφορετικούς τύπους παιξίματος του αθλήματος που, από το 2016, συγκαταλέγεται και πάλι στα Ολυμπιακά αγωνίσματα.

Παράλληλα, βάσει των ικανοτήτων τους και των επιδόσεών τους, τα παιδιά μπορούν να εγγραφούν στο πρόγραμμα υποτροφιών, με στόχο να αναδειχθούν μελλοντικά, μέσα από τις τάξεις της Ακαδημίας, πρωταθλητές του γκολφ από τη Μεσσηνία.

Η Ακαδημία ξεκίνησε πιλοτικά, το 2011, με πρωτοβουλία του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, με 10 παιδιά, ενώ σήμερα ήδη μέλη της Ακαδημίας έχουν καταγράψει σημαντικές διακρίσεις και νίκες σε διεθνές επίπεδο. Όσοι και όσες επιλέγονται κάθε χρόνο, λαμβάνουν δωρεάν εξοπλισμό και μαθήματα, ενώ για ένα ολόκληρο έτος μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν τα δύο βραβευμένα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.costanavarino.com.