Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019 14:19

ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής στηρίζουν επίσημα Σωτήρη Μπακούρο για δήμαρχο Τριφυλίας

ΣΥΡΙΖΑ και Κίνημα Αλλαγής στηρίζουν επίσημα Σωτήρη Μπακούρο για δήμαρχο Τριφυλίας

“ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ” 
Ανακοινώσεις στήριξης του Σωτήρη Μπακούρου, ως υποψήφιου δημάρχου Τριφυλίας και του συνδυασμού του “Επόμενη μέρα για την Τριφυλία”, εξέδωσαν τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ όσο και το Κίνημα Αλλαγής, αν και μέλη και των δύο κομμάτων εκφράζουν από επιφυλάξεις έως άρνηση. Σημειώνεται ότι ειδικά σε ό,τι αφορά το Κίνημα Αλλαγής, η Νομαρχιακή Επιτροπή του κόμματος στη Μεσσηνία δεν πήρε σχετική απόφαση λόγω των αντιρρήσεων που υπάρχουν στην Τριφυλία και παρέπεμψε το θέμα στην αρμόδια κεντρική επιτροπή...

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη του Σωτήρη Μπακούρου και του συνδυασμού του έχει ως εξής: “Η Ν.Ε. Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ κάνει γνωστό πως στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει στο Δήμο Τριφυλίας τον συνδυασμό «ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Σωτήρη Μπακούρο, στη βάση προγραμματικής συμφωνίας που δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις γι’ αυτή την συνεργασία. Η συσπείρωση των ευρύτερων δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων που επιτυγχάνεται στον συνδυασμό του κ. Μπακούρου, αποτελεί την καλύτερη αυτοδιοικητική πρόταση για την Τριφυλία, την αποτελεσματικότερη και πλέον αξιόπιστη απάντηση για να δοθεί ένα τέλος στην πλήρη απραξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής”.

Σε ό,τι αφορά το ΚΙΝΑΛ, σε ανακοίνωση σημειώνεται ότι η στήριξη του Σωτήρη Μπακούρου αποφασίστηκε από την Επιτροπή Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης.

Η ίδια επιτροπή αποφάσισε τη στήριξη ως υποψηφίου δημάρχου Πύλου-Νέστορος του Ηλία Κανάκη.