Σάββατο, 20 Απριλίου 2019 01:42

Σύνδεση της Τριφυλίας με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας ζητάει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 
Το πάγιο αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, για τη δρομολόγηση υπεραστικού λεωφορείου στη γραμμή Τριφυλίας-αεροδρομίου Καλαμάτας, κατά τη θερινή περίοδο, παρουσίασαν οι εκπρόσωποι του Συλλόγου σε συνάντηση που είχαν με τον προϊστάμενο Κίνησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, Γιώργο Πετρουλάκη…

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου, “την Πέμπτη 18 Απριλίου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας "Η Πρόοδος" Δημήτρης Τερζής και ο Αντιπρόεδρος Άρης Παναγιωτόπουλος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Προϊστάμενο κινήσεως του υπεραστικού ΚΤΕΛ Μεσσηνίας κ. Γιώργο Πετρουλάκη, με τον οποίο συζήτησαν για το πάγιο πλέον αίτημα του συλλόγου μας, για νέα γραμμή κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, η οποία θα συνδέει το αεροδρόμιο Καλαμάτας με την Τριφυλία.

Να σημειώσουμε πως γραπτό αίτημα είχε σταλεί ξανά τον Μάιο του 2018 αλλά δυστυχώς δεν είχε γίνει αποδεκτό. Πιστοί στη δέσμευση μας απέναντι στα αιτήματα των συναδέλφων εμπόρων της ευρύτερης περιοχής, αλλά και των συνδημοτών μας, διεκδικούμε τη σύνδεση της Τριφυλίας με το αεροδρόμιο της Καλαμάτας.

ΥΓ. Ευχαριστούμε τον κύριο Γιώργο Πετρουλάκη για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας”.