Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 18:25

Δεύτερη Μουσική Συνάντηση Ναρτούρα στο Καταφύγι Δυτικής Μάνης

ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ 
Για δεύτερη χρονιά φέτος, ύστερα από τον περσινό Απρίλιο, οι φίλοι της ΝΑΡΤΟΥΡΑ βρέθηκαν στον μαγευτικό χώρο Καταφύγι, που βρίσκεται λίγο πιο πέρα από τον Άγιο Δημήτριο Δυτικής Μάνης και απόλαυσαν για άλλη μια φορά, συνοδεία μουσικής, τη γοητεία του συναρπαστικού τοπίου. Εντυπωσιακή θέση δίπλα στη θάλασσα, όπου η πέτρα επιβάλλει την κυρίαρχη παρουσία της και δίνει στο χώρο μια μυθική υπόσταση…

Ανάμεσα στους πολλούς που έδωσαν το παρών ήταν και οι μουσικοί Παναγιώτης Καραγιώργης, Δημήτρης Πολυξάς, που έπαιξαν κιθάρα και τραγούδησαν, επίσης κιθάρα και τουμπελέκι έπαιξε ο Σάκης Ζαραβέλας, ενώ για άλλη μια φορά τραγούδησε η “ψυχή” της ΝΑΡΤΟΥΡΑ Βασιλική Κατέρη. Και επειδή ο χώρος προσφέρεται για ιδανικά ενσταντανέ, ήταν εκεί με τις φωτογραφικές τους μηχανές και κάμερες φίλοι φωτογράφοι, όπως και ο ο Ρόμπερτ Ζερβός, υπεύθυνος του Τμήματος Φωτογραφίας της ΝΑΡΤΟΥΡΑ που κινηματογράφησε τη συνάντηση.

Έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήταν η εμφάνιση της επικεφαλής της χορωδίας Allegri, Αγγελικής Λαζάρου, η οποία εντυπωσιάστηκε και αυτή από την μοναδικότητα της τοποθεσίας του Καταφυγίου και όχι άδικα βεβαίως. Η παρέα ανανέωσε το ραντεβού της εντός της χρονιάς, πιθανότατα τον Οκτώβριο, αφού η ΝΑΡΤΟΥΡΑ προγραμματίζει νέα συνάντηση, όπου η μουσική θα είναι πάλι η μεγάλη πρωταγωνίστρια.

Θανάσης Παντές