Τρίτη, 07 Μαϊος 2019 11:37

Δύο νέοι υποψήφιοι με τον Γιώργο Αθανασόπουλο

Ο Γιώργος Αθανασόπουλος με τον νέο υποψήφιο του συνδυασμού του, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο. Ο Γιώργος Αθανασόπουλος με τον νέο υποψήφιο του συνδυασμού του, Γιώργο Παναγιωτακόπουλο.

Δ.Ε ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ακόμη δύο υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης, ενέταξε στον συνδυασμό του «Δύναμη Δημιουργίας», ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος...

«Στόχος να ενισχύσουν την ομάδα μας, αποτελούμενη από 53 πλέον υποψηφίους –τον μέγιστο δυνατό αριθμό- στην προσπάθεια ανάπτυξης του τόπου. Είναι ο Γιώργος Αθανασάς, φωτογράφος και χοροδιδάσκαλος και ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος (σ.σ. φωτό), αγρότης, πρώην δημοτικός σύμβουλος Μεσσήνης, τέως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καρτερολίου. Τους καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας και προχωράμε δυναμικά για τις 26 Μαΐου», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. 
Σήμερα, εν τω μεταξύ, ο Γιώργος Αθανασόπουλος συνεχίζει την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες Μηλιώτη, στις 7 το απόγευμα, και Στρέφι, στις 8.15 μ.μ. Θα τον συνοδεύουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.