Τετάρτη, 08 Μαϊος 2019 13:03

Περιοδείες του Γιώργου Τσώνη και των υποψηφίων του, καταγραφή θεμάτων, παρουσίαση έργων

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 
Σε τοπικές κοινότητες των Δημοτικών Ενοτήτων Αριστομένους, Ιθώμης, Τρικόρφου, Μεσσήνης και Ανδρούσας, περιοδεύσε τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Μεσσήνης και ξανά υποψήφιος, επικεφαλής του συνδυασμού “Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών”, Γιώργος Τσώνης. Όπως σημειώνει ο συνδυασμός,  ο Γιώργος Τσώνης και τα μέλη του συνδυασμού του που τον συνοδεύουν καταγράφουν τα ζητήματα που θέτουν οι κάτοικοι ενώ παρουσιάζουν τα έργα της δημοτικής του αρχή…

Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού σημειώνονται τα εξής: “Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι περιοδείες του Δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου Γιώργου Τσώνη.

Συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών» ο κ. Τσώνης επισκέπτεται περιοχές σε όλο τον Δήμο Μεσσήνης, όπου οι δημότες συνομιλούν μαζί του για τα προβλήματα που τους απασχολούν και ακούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις θέσεις του συνδυασμού για τα μείζονα ζητήματα του Δήμου.

Παράλληλα, το κλιμάκιο του συνδυασμού καταγράφει τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες, ώστε κάθε ένα από αυτά να εξεταστεί και να βρεθεί η καλύτερη λύση για την αντιμετώπισή τους.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μεσσήνης οι περιοδείες θα συνεχιστούν ώστε να δοθεί σε όλους τους δημότες η ευκαιρία να εκφράσουν τα αιτήματα και τις απόψεις τους στον ίδιο, αλλά και σε όλους τους υποψηφίους της «Αδέσμευτης Κίνησης Πολιτών». Επίσης ο κ. Τσώνης τόνισε ότι «ακάματα θα συνεχιστούν και τα έργα ώστε ο Δήμος Μεσσήνης να γίνει πρότυπο σε όλη την Ελλάδα»”.