Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 11:12

Για έργα υποδομής και ασφαλτοστρώσεις στο Τρίκορφο δεσμεύτηκε ο Γ. Αθανασόπουλος

Ελλείψεις σε βασικά έργα υποδομής διεπίστωσε ο υποψήφιος  δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, κατά την περιοδεία του στις τοπικές κοινότητες Κλήμα, Τρίκορφο, Δραΐνα, Κορομηλιά, Παλαιόκαστρο και Κυνηγού, την Τετάρτη...

Στις συναντήσεις που είχε ο ίδιος και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» με τους κατοίκους των κοινοτήτων, ο κ. Αθανασόπουλος έγινε δέκτης παραπόνων. Ειδικότερα, οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους  επεσήμαναν ελλείψεις σε βασικά έργα υποδομής, όπως η οδική διασύνδεση μεταξύ των κοινοτήτων και των οικισμών, ζητώντας του να σταθεί δίπλα τους με ενδιαφέρον, καθώς νιώθουν ξεχασμένοι από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή. 

Από την πλευρά του, ο  Γ. Αθανασόπουλος υπογράμμισε ότι στον προγραμματισμό του συνδυασμού του προβλέπονται ασφαλτοστρώσεις δρόμων που οδηγούν στον οικισμό Κλήματος, καθώς και μελέτη διαμόρφωσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου που συνδέει τις κοινότητες Κυνηγού και Κουτίφαρη. Τόνισε ακόμη ότι θα φροντίσει για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος των ορεινών περιοχών του Τρικόρφου με το σχεδιαζόμενο εγγειοβελτιωτικό έργο. 

Σήμερα, εν τω μεταξύ, ο  κ. Αθανασόπουλος θα περιοδεύσει στις τοπικές κοινότητες Διόδια (18:30), Στέρνα (19:30) και Μάνεση (20:30), συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της «Δύναμης Δημιουργίας».