Παρασκευή, 10 Μαϊος 2019 21:59

Στους ετεροδημότες στην Αθήνα μιλάει ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος

ΠΡΟΤΥΠΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Η ΑΝΑΛΗΨΗ 
Την Κυριακή, 12 Μάη, θα μιλήσει στους ετεροδημότες της Αθήνας ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας”. Η συνάντηση του Γιώργου Αθανασόπουλου με τους ετεροδημότες και η ομιλία του θα γίνει στο ξενοδοχείο “Αμαλία”, στο Σύνταγμα…

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, “θα παρουσιάσει στους συμπατριώτες του τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού του «Δύναμη Δημιουργίας» για την ανάπτυξη του Δήμου. Θα συνομιλήσει μαζί τους και θα ακούσει τις δικές τους απόψεις για τις ανάγκες του τόπου”.

Κατά τα άλλα το πρόγραμμα των περιοδειών και της επικοινωνίας του Γιώργου Αθανασόπουλου συνεχίζεται εντατικά. Την Πέμπτη επισκέφθηκε πολίτες στις κοινότητες της Δημοτικής Ενότητας Μεσσήνης, Ανάληψη, Βελίκα, Μυρτοποταμιά και Λυκότραφο, με τη συμμετοχή και υποψήφιων συμβούλων του συνδυασμού του. Στην ανακοίνωση του συνδυασμού για τις επισκέψεις αυτές σημειώνεται ότι ο Γιώργος Αθανασόπουλος με τους κατοίκους “συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους. Ο κ. Αθανασόπουλος στην Τ.Κ. Ανάληψης μίλησε για τις μεγάλες τουριστικές δυνατότητες που έχει η περιοχή, σημειώνοντας ότι ως Δημοτική Αρχή θα την αναδείξει σε πρότυπη τουριστική κοινότητα. Τόσο στην Ανάληψη όσο και στις άλλες κοινότητες, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος αλλά και στη δέσμη μέτρων του συνδυασμού «Δύναμη Δημιουργίας» για εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των κατοίκων”.