Σάββατο, 11 Μαϊος 2019 22:56

Οι συζητήσεις του υποψηφίου δημάρχου Γ. Αθανασόπουλου με κατοίκους στα Διόδια, τη Στέρνα, το Μάνεση

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 
Το μεσημέρι της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, επικεφαλής του συνδυασμού “Δύναμη Δημιουργίας” Γιώργος Αθανασόπουλος, θα μιλήσει σε ετεροδημότες στην Αθήνα, στη συνέχεια όμως θα επιστρέψει στη Μεσσήνη και θα συνεχίσει τις περιοδείες του και συγκεκριμένα θα επισκεφθεί το Μαυρομμάτι Παμίσου…

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου, σχετικά με τις επισκέψεις του, “σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα υποδέχθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 10-5-19 τον υποψήφιο δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Αθανασόπουλο σε Διόδια, Στέρνα και Μάνεση. Ο κ. Αθανασόπουλος αφού αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των Τοπικών Κοινοτήτων, παρουσίασε τις θέσεις του προγράμματός του για την ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, της κοινωνικής φροντίδας, της μέριμνας και της ασφάλειας. Τόνισε επίσης την αναγκαιότητα βελτίωσης της 3ης Ε.Ο. ώστε να αρθεί ο συγκοινωνιακός αποκλεισμός των χωριών της ενδοχώρας. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων επισημάνθηκαν και σημεία που χρειάζονται λύση σε επιμέρους τοπικά προβλήματα. Τον κ. Αθανασόπουλο συνόδευαν και αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Δύναμης Δημιουργίας».

Περιοδεία Κυριακής 12-5-19

Αύριο Κυριακή ο υποψήφιος δήμαρχος Δ. Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα περιοδεύσει στις 8 μ.μ. στην Τοπική Κοινότητα Μαυρομματίου Παμίσου”.