Τρίτη, 21 Μαϊος 2019 11:11

Ανυπαρξία έργου στην Ανδρούσα διεπίστωσε ο Γ. Αθανασόπουλος

Ευθύνες στην απερχόμενη δημοτική αρχή για την ανυπαρξία έργου στην Δημοτική Ενότητα Ανδρούσας επέρριψε ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος, κατά την ομιλία του, την Κυριακή, στην πλατεία του χωριού...

Όπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή του ο συνδυασμός ‘Δύναμη Δημιουργίας’, «ο κ. Αθανασόπουλος, τόνισε ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή θα λογοδοτήσει για την ανυπαρξία έργου στη Δ.Ε. Ανδρούσας», κι ότι «οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, βελτιώσεις σε αθλητικές και άλλες υποδομές», για να προσθέσει ότι «έχουν καταλάβει τα ψέματα και γυρίζουν την πλάτη στην πολιτική εξαπάτηση. Η αυτοδιοικητική ομάδα που μπορεί να βγάλει τον τόπο από τη στασιμότητα είναι η ‘Δύναμη Δημιουργίας’», τονίζει.

Ο συνδυασμός του Γ. Αθανασόπουλου υπογραμμίζει ότι «η ‘Δύναμη Δημιουργίας’ έχει καταγράψει τις ανάγκες της Δημοτικής Ενότητας Ανδρούσας και είναι πολλές. Γι’ αυτό θα προωθήσει, αμέσως μετά την εκλογή της, έργα που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα των πολιτών, όπως βελτιώσεις δρόμων, ασφαλτοστρώσεις, οδικές μελέτες, κατασκευές γεφυριών, εργασίες συντήρησης στο δημοτικό γήπεδο Ανδρούσας, οδοφωτισμούς και αξιοποίηση γεωτρήσεων ή νέες γεωτρήσεις».

Τέλος, στην ανακοίνωση του συνδυασμού, επισημαίνεται ότι οι κάτοικοι της Ανδρούσας έδειξαν, με την παρουσία τους στην ομιλία του, «τη στήριξή τους στον Γιώργο Αθανασόπουλο, που εκφράζει την ανανέωση και την προοπτική που έχει ανάγκη ο δήμος Μεσσήνης».