Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019 10:14

Ευχαριστήριο μήνυμα από τον Παναγιώτη Καρβέλα

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ
Τις ευχαριστίες του προς τους συνδημότες που τον στήριξαν με την ψήφο τους εκφράζει σε μήνυμά του ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Παναγιώτης Καρβέλας, ο οποίος επικράτησε στον χθεσινό β’ γύρο με ποσοστό 58,11% έναντι 41,89% του απερχόμενου δημάρχου, Δημήτρη Καφαντάρη...

«Αγαπητοί Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι,
Σας ευχαριστώ και εκφράζω σε όλους σας το σεβασμό και την εκτίμηση μου! Σήμερα είναι μία μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας και της Αυτοδιοίκησης. Σήμερα δώσαμε μήνυμα αλλαγής και ελπίδας.
Από τα βάθη της καρδιάς μου ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και εκφράσατε έμπρακτα την στήριξη σας αλλά και την αγάπη σας, τόσο στο πρόσωπό μου, όσο και στον Συνδυασμό μας!
Μας δίνετε τεράστια δύναμη να συνεχίσουμε με αισιοδοξία αυτό που όλοι μαζί διαμορφώσαμε, προκειμένου να οδηγήσουμε τον τόπο μας σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας.
Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Είστε όλοι πολύτιμοι προκειμένου να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον του Δήμου μας, από την 1η του Σεπτέμβρη. Μας ενώνουν η αγάπη για τον τόπο μας, τα προβλήματά του και η ευθύνη για το μέλλον του.
Μαζί με τους συνεργάτες μου σας υποσχόμεθα ότι θα καταβάλουμε όλες μας τις δυνάμεις για να σας υπηρετήσουμε με ήθος και δημοκρατικό τρόπο. Δεν είμαστε χορηγούμενοι, ούτε επιχορηγούμενοι και δεν εξαρτώμεθα από κανέναν. Η λογοδοσία μας θα είναι συνεχής στους Συνδημότες μας και μόνο.
Ο αγώνας μας για τον σύγχρονο Δήμο Πύλου- Νέστορος τώρα ξεκινά…
Και πάλι σας ευχαριστώ!
Παναγιώτης Καρβέλας
Δήμαρχος Πύλου- Νέστορος»