Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2019 13:11

Εξελίξεις θετικές για το Φιλιατρινό Φράγμα και για το αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθόπολης

Φιλιατρινό φράγμα

Φιλιατρινό φράγμα

Την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση των δικτύων του Φιλιατρινού Φράγματος, την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, όπως επίσης ότι την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να μπει στο ΕΣΠΑ το αλιευτικό καταφύγιο Μαραθόπολης…

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, “την επόμενη εβδομάδα υπογράφονται οι συμβάσεις υλοποίησης δύο πολύ σημαντικών αρδευτικών έργων, των δικτύων της Τάκας και του Φιλιατρινού φράγματος, που θα ενισχύσουν σημαντικά την αγροτική οικονομία της Πελοποννήσου, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019.

Ο κ. Τατούλης ανακοίνωσε ακόμη ότι την επόμενη εβδομάδα εντάσσεται στο πρόγραμμα Αλιείας το αλιευτικό καταφύγιο της Μαραθόπολης και σε σύντομο επίσης χρονικό διάστημα εντάσσεται στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης το σημαντικό έργο της Κελεφίνας στη Λακωνία.

«Αποδεικνύουμε συνεχώς με τη σκληρή δουλειά μας πόσο συνεπείς είμαστε στην υλοποίηση του ολοκληρωμένου σχεδίου μας για την Πελοπόννησο και την ενίσχυση της οικονομίας της» δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και σημείωσε «εξασφαλίσαμε δύσκολα έργα που ήταν αιτήματα πολλών χρόνων»”.