Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019 00:24

Εγκαίνια του γηπέδου στην Καλλιθέα της Πύλου

Εγκαίνια του γηπέδου στην Καλλιθέα της Πύλου

Με αγιασμό και με φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα, αλλά και με ένα σύντομο απολογισμό του έργου της απερχόμενης δημοτικής αρχής Πύλου-Νέστορος, από το δήμαρχο Δημήτρη Καφαντάρη, εγκαινιάστηκε το γήπεδο στην Καλλιθέα της Πύλου…

Όπως σημειώνει ο Δήμος σε σχετική ανακοίνωσή του, “το δημοτικό γήπεδο Καλλιθέας παρέδωσε την Κυριακή το απόγευμα ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης. Μετά το πέρας του αγιασμού δόθηκαν αναμνηστικά δώρα στον Δήμαρχο από το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Καλλιθέας, το Τ.Σ. Καλλιθέας και τον Δήμαρχο Οιχαλίας. Με τη λήξη της τελετής πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι μεταξύ του Π.Α.Ο. Καλλιθέας και της μεικτής Π.Ο. Πύλου.

Στον χαιρετισμό του ο κ. Καφαντάρης μίλησε για το πολυετές έργο της Δημοτικής Αρχής, τονίζοντας ότι στις προτεραιότητές της ήταν ο εκσυγχρονισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου, με στόχο την ασφαλή άθληση των νέων.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτου Χρυσομάλλη, της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη, του Δημάρχου Οιχαλίας Αριστείδη Σταθόπουλου, Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων Πύλου-Νέστορος, των Περιφερειακών Συμβούλων Πελοποννήσου Αναστάσιου Σαρδέλη και Άννας Καλογεροπούλου,  του Προέδρου της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη, και της Πολιτευτού Νατάσσα Κυριακοπούλου”.