Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 13:41

Δεν έχει ρεύμα και άδεια λειτουργίας ο παιδικός σταθμός που εγκαινίασε πριν λίγες ημέρες ο Καφαντάρης!

ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ 
Εγκαίνια σε παιδικό σταθμό που δεν ξεκίνησε ακόμη τη λειτουργία του, αν και θα έπρεπε να λειτουργεί από χθες, έκανε ο πρώην δήμαρχος Πύλου-Νέστορος, Δημήτρης Καφαντάρης, ο οποίος μάλιστα είχε καλέσει και τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να κόψει την κορδέλα, αλλά τελικά δεν πήγε. Όπως ανακοινώθηκε σήμερα από τη νέα δημοτική αρχή υπάρχει αδυναμία λειτουργίας του παιδικού σταθμού μέχρι τις 11 Σεπτέμβρη…

Ειδικότερα από τη νέα δημοτική αρχή Πύλου-Νέστορος ανακοινώθηκαν τα εξής: “Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας στον νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό της Πύλου, συνοδευόμενος από την Διευθύντρια Περιβάλλοντος, Πολεοδομίας και Ποιότητας Ζωής του Δήμου Μαρία Σταυροπούλου, τον Προϊστάμενο Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Γιώργο Τζιβίσκο, τον Προϊστάμενο στο τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνο Βέργο, τη Διευθύντρια Ανάπτυξης και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστασία Γιαλλελή, καθώς και την Προϊσταμένη Παιδικών Σταθμών Βάλια Νικολούδη.

Κατά την επίσκεψη διαπιστώθηκε η αδυναμία λειτουργίας του Σταθμού, λόγω της μη ρευματοδότησής του, ενώ ήδη εκκρεμεί η έκδοση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας.

Η λειτουργία του Παιδικού Σταθμού της Πύλου θα ξεκινήσει στο υπάρχον κτήριο στις 11/9/2019. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στην Προϊσταμένη Βάλια Νικολούδη και στο τηλέφωνο 2723301928”.