Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2012 02:49

Μισόλογα του υπουργού Υγείας για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

Μισόλογα του υπουργού Υγείας για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΛΛΑ…
Δεν πρόκειται να κλείσει το Νοσοκομείο της Κυπαρισσίας, δήλωσε κατηγορηματικά στη Βουλή ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ταυτόχρονα όμως υπογράμμισε ότι θα αξιολογηθούν οι υπηρεσίες που παρέχει, κάτι που εντείνει τους φόβους για την ενδεχόμενη υποβάθμισή του.

Για το θέμα του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας έκανε ερώτηση στον υπουργό ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος, που τόνισε ότι αυτό εξυπηρετεί μια μεγάλη περιοχή, σε μακρινή απόσταση από την Καλαμάτα και η συνέχιση της λειτουργίας του είναι αναγκαία.
«Όπως δήλωσα και στο παρελθόν, η λειτουργία του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας δεν θα διακοπεί» είπε σχετικά ο υπουργός και συνέχισε ως εξής: «Είναι συγκεκριμένη η τοποθέτηση, απόλυτη, κατηγορηματική και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεων. Άλλο θέμα είναι να αξιολογήσουμε τις υπηρεσίες του, να δούμε που χρειάζεται να ενδυναμώσουμε κλινικές και τμήματα στο εσωτερικό του υγειονομικού χάρτη του Νομού». Επίσης σημείωσε ότι «και το Νοσοκομείο Καλαμάτας και το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και όλα τα νοσοκομεία της χώρας θα αξιολογηθούν και αξιολογούνται ως προς τις υπηρεσίες τις οποίες παρέχουν».