Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2019 11:19

Μήνυμα Γιώργου Αθανασόπουλου για τη νέα σχολική χρονιά

«Θα είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό, ασφαλές και ανταγωνιστικό» τονίζει στο μήνυμά του για την νέα σχολική χρονιά ο Δήμαρχος Μεσσήνης, Γιώργος Αθανασόπουλος...

Νωρίτερα, σήμερα το πρωί, ο νέος δήμαρχος παρευρέθη στον Αγιασμό τριών σχολείων, όπου ευχήθηκε στους μαθητές ‘καλή σχολική χρονιά’. Ξεκινώντας από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μεσσήνης, εν συνεχεία βρέθηκε στο 1ο Γυμνάσιο της πόλης και τέλος επισκέφθηκε το 1ο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Μεσσήνης.                                                                                                                                                             

Το μήνυμα του Γιώργου Αθανασόπουλου για την νέα σχολική χρονιά έχει ως εξής:

«Εύχομαι στις μαθήτριες και τους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, καλή και δημιουργική σχολική χρονιά και  καλή δύναμη.

Ιδιαίτερες ευχές στα ‘πρωτάκια’ μας που κάνουν φέτος τα πρώτα τους βήματα στη μάθηση και οφείλουμε όλοι να αγκαλιάσουμε και να υποδεχθούμε με κατανόηση. Για τους τελειόφοιτους του Λυκείου που φέτος θα δώσουν την πρώτη τους μεγάλη μάχη για την είσοδο στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, εύχομαι οργανωτικότητα, σύνεση και προγραμματισμό για την επίτευξη των στόχων τους.

Από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, θα ήθελα να δηλώσω ότι θα είμαστε δίπλα στην εκπαιδευτική κοινότητα, ώστε να διαμορφώσουμε ένα εκπαιδευτικό περιβάλλον ποιοτικό, ασφαλές και ανταγωνιστικό που να εξασφαλίζει στα παιδιά μας τις ευκαιρίες να ικανοποιήσουν τις φιλοδοξίες τους και να ενταχθούν ομαλά στην κοινωνία των ενηλίκων.

Καλή σχολική χρονιά.
Δήμαρχος Δήμου Μεσσήνης
Γιώργος Αθανασόπουλος».