Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 14:46

Ο νέος διευθυντής αστυνομίας στη νέα δήμαρχο Οιχαλίας

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ηλίας Αξιωτόπουλος, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, Νικόλαος Αντωνόπουλος Ηλίας Αξιωτόπουλος, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, Νικόλαος Αντωνόπουλος

ΕΘΙΜΟΤΥΠΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙΓΑΛΑ 
Τη νέα δήμαρχο Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου, επισκέφθηκε ο νέος διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας, ταξίαρχος Ηλίας Αξιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας αστυνόμο α’ Νικόλαο Αντωνόπουλο, στο πλαίσιο εθιμοτυπικής επίσκεψης…

Όπως σημειώνει ο Δήμος Οιχαλίας σε σχετικό δελτίο Τύπου, “η Δήμαρχος Οιχαλίας ευχαρίστησε τον κ. Αξιοτόπουλο για την επίσκεψη του και αμφότεροι ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αστυνόμευσης για την εξάλειψη της παραβατικότητας και ζητήματα συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της ΕΛΑΣ. Επίσης, τέθηκε το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και κυρίως έξω από τις σχολικές μονάδες του Δήμου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μία κοινή ευχή, να συνεχιστεί η καλή συνεργασία μεταξύ νέας Δημοτικής Αρχής και Διεύθυνσης Αστυνομίας, προς όφελος της τοπικής κοινωνίας”.