Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019 23:23

“Πάμε Μεσσήνη”, Λευκή Νύχτα το Σάββατο με μεγάλες προσφορές και πολλές εκδηλώσεις!

“Πάμε Μεσσήνη”, Λευκή Νύχτα το Σάββατο με μεγάλες προσφορές και πολλές εκδηλώσεις!

Γιορτάζει το Σάββατο το βράδυ η αγορά της Μεσσήνης, που και φέτος, στο πλαίσιο του Νησιώτικου Πανηγυριού, έχει διοργανώσει Λευκή Νύχτα με εκπληκτικές προσφορές από τα εμπορικά καταστήματα και με πολλές άλλες εκδηλώσεις. Η Λευκή Νύχτα θα ξεκινήσει στις οχτώ το βράδυ και θα διαρκέσει όσο χρειαστεί αρκεί να ευχαριστηθούν οι καταναλωτές και γενικά ο κόσμος…

Όπως δήλωσε στην Kalamata Journal ο ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Μεσσήνης, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος υποδημάτων στον πεζόδρομο της 28ης Οκτωβρίου 28, και φέτος τα καταστήματα έχουν προετοιμαστεί ώστε να προσφέρουν στον κόσμο τα είδη τους με τις χαμηλότερες δυνατές τιμές, ενώ έχουν διοργανώσει και εκδηλώσεις για να διασκεδάσουν όσοι βρεθούν στο εμπορικό κέντρο της πόλης. 

“Η αγορά της Μεσσήνης γιορτάζει” τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε ότι το σύνθημα της Λευκής Νύχτα είναι “Πάμε Μεσσήνη”. 

“Περιμένουμε τον κόσμο να μας τιμήσει με την παρουσία του”, πρόσθεσε και σημείωσε ότι τη Λευκή Νύχτα έχουν συνδιοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος Μεσσήνης, ο Δήμος Μεσσήνης και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. 

Ο κ. Γιαννακόπουλος ανέφερε ότι θα υπάρχουν μουσικές εκδηλώσεις σε διάφορα σημεία, θα παρουσιαστούν χοροί, η ατμόσφαιρα θα είναι πραγματικά γιορτινή, ενώ σημείωσε ακόμη ότι καταστήματα εστίασης έχουν κλείσει ορχήστρες για τη διασκέδαση του κόσμου. 

Σε ό,τι αφορά το δικό του μαγαζί σημείωσε ότι “εμείς, ως υποδήματα Γιαννακόπουλος, θα έχουμε μεγάλες προσφορές. Αρκετά υποδήματα, κυρίως γυναικεία, θα είναι στη μισή τιμή. Περιμένουμε τον κόσμο να τον εξυπηρετήσουμε, να του προσφέρουμε ό,τι καλύτερο διαθέτουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή. Πάμε Μεσσήνη!”. 

Στ.Μ.