Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019 12:52

Ορκίστηκαν 20 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Μεσσήνης

Ορκίστηκαν 20 νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Μεσσήνης

Στο δυναμικό του Δήμου Μεσσήνης εντάχθηκαν από χθες, ως μόνιμο προσωπικό, 20 από τους 28 διοριστέους, επιτυχόντες του διαγωνισμού 3Κ/2018…

Ειδικότερα, οι υπάλληλοι ορκίστηκαν την Τρίτη (22/10) το πρωί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Μεσσήνης, Γιώργου Αθανασόπουλου, της Αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών, Ελένης Τσέλιου-Μουρούφα, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, Δημήτρη Γαλιάτσου, και του προϊσταμένου του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού και Μισθοδοσίας, Στράτου Χρυσαφίδη.

Σε ανακοίνωση του Δήμου, αναφέρεται ότι ο δήμαρχος ευχήθηκε ‘καλή αρχή’ στους νέους υπαλλήλους, τονίζοντάς τους τα εξής: 

«Σας καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Δήμου Μεσσήνης. Ο μόνιμος διορισμός σας είναι ένα ευχάριστο προσωπικό γεγονός. Σημαντικό, όμως, είναι και για τον Δήμο, αφού η υπηρεσία που αναλαμβάνετε έχει άμεσο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των πολιτών. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια καλή συνεργασία. Από εσάς περιμένω να υπηρετείτε ευσυνείδητα τους δημότες, να είστε συνεπείς και να εναρμονιστείτε με ό,τι προβλέπει η Υπηρεσία σας».

Από την πλευρά της η κα Τσέλιου Μουρούφα ευχήθηκε επίσης ‘καλή αρχή’ και δήλωσε ότι θα είναι στη διάθεσή τους για εργασιακά ζητήματα, ενώ ο κ. Γαλιάτσος ευχήθηκε ‘καλή πορεία’, τονίζοντας ότι θα συνεργαστεί μαζί τους με σκοπό να προσφέρουν καλές υπηρεσίες στους πολίτες.